Η μεγάλη ελληνική παραγωγή από τον Μανούσο Μανουσάκη «Ουζερί Τσιτσάνης» κάνει επίσημη πρεμιέρα την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και ο  OTETV, συμπαραγωγός της ταινίας, προσφέρει στους συνδρομητές του, μέσω διαγωνισμού, 50 διπλές προσκλήσεις για την εκδήλωση.

Η πρεμιέρα του «Ουζερί Τσιτσάνης» θα πραγματοποιηθεί στο Παλλάς, παρουσία του σκηνοθέτη, των πρωταγωνιστών και των συντελεστών της ταινίας, ενώ η προβολή τηςστους ελληνικούς κινηματογράφους από την Feelgood θα ξεκινήσει στις 3 Δεκεμβρίου.

Για να μπουν στην κλήρωση για μία από τις 50 διπλές προσκλήσεις, οι συνδρομητές του OTE TV, που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν πρώτοι τη νέα ταινία του σπουδαίου Έλληνα δημιουργού, μπορούν να στείλουν, έως τις 17 Νοεμβρίου, το μήνυμα «ΠΡΕΜΙΕΡΑ» στο 19129 (Χρέωση 0,11 ευρώ/sms. Όροι και προϋποθέσεις στο www.otetv.gr/news).

Ο OTE TV έχει εξασφαλίσει την πρώτη τηλεοπτική προβολή της ταινίας στα κινηματογραφικά κανάλια OTE CINEMA μέσα στο 2016.

Μέσα από το πρόγραμμα συμπαραγωγών του ο ΟΤΕ TV στηρίζει την ελληνική κινηματογραφία και τους δημιουργούς της.Για τη σεζόν 2015-16, το πρόγραμμα του OTETV περιλαμβάνει σπουδαίες ταινίες αλλά και ντοκιμαντέρ.

Το επίσημο trailer του «Ουζερί Τσιτσάνης»:

Η σύνοψη της ταινίας

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Γιώργου Σκαμπαρδώνη, η ταινία διαδραματίζεται στην Θεσσαλονίκη το 1942-1943. Στην υπό γερμανική κατοχή πόλη, ο Γιώργος και η Εστρέα είναι ερωτευμένοι. Όμως ο έρωτας ανάμεσα σε έναν Χριστιανό και μία Εβραία είναι απαγορευμένος. Η περιπετειώδης ιστορία αγάπης, παγιδευμένη σε ένα απάνθρωπο ολοκληρωτικό καθεστώς και τον παραλογισμό των φυλετικών διακρίσεων, βρίσκει καταφύγιο στο ιστορικό Ουζερί Τσιτσάνης. Εκεί, ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Βασίλης Τσιτσάνης διανύει τα πιο δημιουργικά του χρόνια και συνθέτει τα πιο γνωστά του τραγούδια, ανάμεσα στα οποία και την καθοριστική Συννεφιασμένη Κυριακή.

Στους κεντρικούς ρόλους βρίσκονται ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, στον ρόλο του Βασίλη Τσιτσάνη, ο Χάρης Φραγκούλης, σε εκείνον του Γιώργου, η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, στον ρόλο της Εστρέας και μαζί τους η Βασιλική Τρουφάκου ως Λέλα και η Ξανθή Γεωργίου ως Ζωή. Πρωταγωνιστούν επίσης ο Γιάννης Στάνκογλου, η Μαρία Καβουκίδου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Λάκης Κομνηνός, ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ και πολλοί άλλοι ηθοποιοί, ενώ στην ταινία συμμετέχουν και περισσότεροι από 2000 κομπάρσοι. Το soundtrack του «Ουζερί Τσιτσάνης», που υπογράφει ο Θέμης Καραμουρατίδης, περιλαμβάνει ενορχηστρώσεις παλιών εκτελέσεων τραγουδιών του Βασίλη Τσιτσάνη και θα κυκλοφορήσει από την Feelgood Records.

Ο OTE TV έχει εξασφαλίσει την πρώτη τηλεοπτική προβολή της ταινίας στα κινηματογραφικά κανάλια OTE CINEMA.

Πρωταγωνιστούν: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Χάρης Φραγκούλης, Χριστίνα Χειλα-Φαμέλη, Βασιλική Τρουφάκου, Γιάννης Στάνκογλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λάκης Κομνηνός, Αλμπέρτο Εσκενάζυ, Μαρία Καβουκίδη, Μιχάλης Αεράκης

Mια παραγωγή της ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ Α.Ε. σε συμπαραγωγή με τους ΟΤΕ TV και ΣΑΜΠΥ ΜΙΩΝΗ με την υποστήριξη των TOP CUT MODIANO & ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς

Κοστούμια: Άννα Μαχαιριανάκη

Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης

Μοντάζ: Λάμπης Χαραλαμπίδης

Φωτογραφία: Κωστής Γκίκας

Σχεδιασμός ήχου: Μανώλης Μανουσάκης

Μιξάζ: STUDIO 19 – Κώστας Μπώκος

Ήχος: Δημήτρης Αθανασόπουλος

Σενάριο: Βασίλης Σπηλιόπουλος – Άντα Γκουρμπαλή – Μανούσος Μανουσάκης

Παραγωγή: Μαρία Μανουσάκη

Οργάνωση Παραγωγής: Γιώργος Παπαδάτος

Σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης

Η ταινία θα κάνει ντεμπούτο στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Δεκεμβρίου από τη Feelgood.

otet01