Τη θρυλική τραγουδίστρια Λίντα Ρόνσταντ θα υποδυθεί η Σελένα Γκόμεζ, σε επερχόμενη βιογραφική ταινία, σύμφωνα με το Variety. Η τραγουδίστρια της ποπ και πρωταγωνίστρια της σειράς «Only Murders in the Building» αποκάλυψε τα σχέδιά της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία των απομνημονευμάτων της Λίντα Ρόντσταντ «Simple Dreams» του 2013, σε ανάρτησή της στο Instagram.

Η μουσική βιογραφική ταινία είναι στο στάδιο της προπαραγωγής, με παραγωγούς τον μάνατζερ της Ρόντσαντ, Τζον Μπόιλαν και τον Τζέιμς Κιτς, ο οποίος ανέλαβε την παραγωγή του ντοκιμαντέρ του 2019 «Linda Ronstadt: The Sound of My Voice». Δεν έχουν ανακοινωθεί άλλες λεπτομέρειες για τους συντελεστές.

Η Λίντα Ρόντσταντ είναι θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι, ροκ εν ρολ και λάτιν μουσικής, με τα άλμπουμ της δεκαετίας του 1970 «Heart Like a Wheel» και «Simple Dreams» να σημειώνουν εμπορική επιτυχία, να αποσπούν εγκωμιαστικές κριτικές και να επιδεικνύουν την ευελιξία της σε διάφορα είδη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της καριέρας της κέρδισε 11 Grammy και τιμήθηκε τόσο από την Ακαδημία Ηχογράφησης των ΗΠΑ όσο και από την Ακαδημία Ηχογράφησης Λάτιν Μουσικής.

Η Ρόντσαντ και η Γκόμεζ είναι και οι δύο μεξικανικής καταγωγής.