Η Land Rover, αποτίοντας φόρο τιμής στην πατρίδα και τη Βασίλισσα, λανσάρει την ειδική έκδοση Evoque SW1, για την οποία η εταιρεία δηλώνει πως είναι το πρώτο από τα μοντέλα που θα παρουσιάσουν οι Jaguar και Land Rover, αντλώντας έμπνευση από τη Μ. Βρετανία.

Το Range Rover Evoque SW1 θα κάνει πρεμιέρα στο Paris Motor Show. Στηρίζεται στην έκδοση Evoque Dynamic και το αμάξωμά του βάφεται στα χρώματα Firenze Red, Fuji White, Loire Blue, Santorini Black και Corris Grey.

Η οροφή είναι σε απόχρωση Fuji White, όπως και οι ζάντες των 20 ιντσών, ενώ το αμάξωμα «κοσμούν» λευκές ρίγες, αλλά και η βρετανική σημαία στους καθρέπτες και στην πίσω αεροτομή.

Στο εσωτερικό, συναντάμε Taurus Ebony δερμάτινο διάκοσμο, αλλά και ξεχωριστά πεντάλ, πατάκια και επιλογέα ταχυτήτων. Θα υπάρξει και έκδοση Monochrome, που στηρίζεται στο Evoque Pure και διαθέτει μονόχρωμα γραφικά με τη βρετανική σημαία.

Το Evoque SW1 θα ξεκινήσει να διατίθεται από τα μέσα Οκτωβρίου, ενώ παράλληλα με την παρουσίασή του, η Land Rover ανακοίνωσε πως το «κανονικό» Evoque θα διαθέτει στον εξοπλισμό του και σύστημα laser head-up display.

Πηγή: autotriti.gr