Το Jeep Wrangler είναι ένα από τα οχήματα που δίνουν ελευθερία επιλογής διαδρομών στον χρήστη του. Αυτό, δεν οφείλεται μόνο στις εκτός δρόμου δυνατότητες που του επιτρέπουν να κινείται με ασφάλεια σε ακραίες συνθήκες, αλλά και στο γεγονός ότι, χάρη στα αφαιρούμενα μέρη του αμαξώματος, ο οδηγός και οι επιβάτες μπορούν να βρίσκονται σε απόλυτη επαφή με τη φύση.

Οι πόρτες, η οροφή και τα πλαϊνά τμήματα της μπορούν να αφαιρεθούν με ιδιαίτερη ευκολία μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ ακόμα και το παρμπρίζ αναδιπλώνεται, όπως στο θρυλικό Willys. Για να μπορεί να απολαύσει κανείς χωρίς έγνοιες το ανοικτό Wrangler, η Jeep δημιούργησε ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό στο νερό, αλλά και στις καιρικές συνθήκες εσωτερικό.

Το πάτωμα με τις ειδικές υδρορροές στο εσωτερικό επιτρέπει το πλύσιμο απευθείας με νερό, ενώ τα ειδικά σχεδιασμένα στοιχεία του εσωτερικού (συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών συστημάτων) είναι ανθεκτικά στην υγρασία, επιτρέποντας στον χρήστη (ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή) να καθαρίσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας ακόμα και μια πλυστική συσκευή με πίεση νερού.

Πάντως, παρά την εξαιρετική αντοχή, το εσωτερικό του νέου Wrangler κάθε άλλο παρά «Σπαρτιάτικο» μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού εκτός από τις συνήθεις ηλεκτρικές ευκολίες είναι εφοδιασμένο εκτός των άλλων με το προηγμένο σύστημα πολυμέσων Uconnect, αυτόματο κλιματισμό, αλλά και δερμάτινη επένδυση, η οποία επίσης έχει υποστεί ειδική επεξεργασία για αυξημένη αντοχή.

Όλες οι εκδόσεις Wrangler (3θυρες και 5θυρες) συνοδεύονται από τις αφαιρούμενες πόρτες και το αναδιπλούμενο παρμπρίζ, ενώ ανάλογα με την επιλογή του αγοραστή διαθέσιμες είναι υφασμάτινες και σκληρές οροφές με δυνατότητα αναδίπλωσης και αφαίρεσης. Παράλληλα, όλα τα Wrangler έχουν την διάκριση Trail Rated που πιστοποιεί τις υψηλές εκτός δρόμου δυνατότητες των μοντέλων σε κάθε συνθήκη.

Το νέο Wrangler είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά μέσω του εμπορικού προγράμματος Jeep Freedom Days που προσφέρει όφελος για τον αγοραστή έως 10.000 ευρώ, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση 160.000χλμ (περιλαμβάνει και οδηγική βοήθεια), καθώς και πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω της FCA Bank με πρώτη δόση το 2021.

Νίκος Τσάδαρης
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.