Ενθουσιασμένος με την έναρξη του πρωταθλήματος της Formula 1 δηλώνει ο Τζένσον Μπάτον, ο οποίος έκανε τις προβλέψεις του.

Ο Βρετανός πιλότος τόνισε πως η φετινή σεζόν θα είναι εντυπωσιακή, δεδομένων των αλλαγών στους κανονισμούς, αλλά και των αρκετών ομάδων που έχουν δείξει ανταγωνιστικές κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών.

«Δεν νομίζω ότι η Red Bull θα είναι στην πρώτη σειρά και αυτό είναι πολύ θετικό για το πρωτάθλημα. Είναι λυπηρό που το λέω, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Δεν θα είναι κυρίαρχοι», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος με την έναρξη της σεζόν. Από τον τρόπο που οι πιλότοι βλέπουν τα μονοθέσια αυτά δεν είναι τόσο… διασκεδαστικά όσο αυτά των τελευταίων έξι ετών, αλλά θα πρέπει να μάθεις να προσαρμόζεσαι και να αντιμετωπίζεις τους καλύτερους πιλότους στον κόσμο. Πρόκειται να είναι μια εντυπωσιακή χρονιά στην οποία ακόμη και μικρότερες ομάδες, όπως η Williams μπορούν να διεκδικήσουν μία θέση στην κορυφή. Ο κόσμος το λατρεύει αυτό. Θα υπάρξουν πολλές διαφορετικές ομάδες στην κορυφή».

Πηγή: sport-fm.gr