Πανέτοιμο τελικά το ηλεκτρικό αγροτικό που τρέμει ο ανταγωνισμός

Η Lordstown Motors παρουσίασε επισήμως το Endurance, που καταφτάνει στις αρχές της νέας χρονιάς


AUTO
19:06
02/07/2020
Πανέτοιμο τελικά το ηλεκτρικό αγροτικό που τρέμει ο ανταγωνισμός
1
loading

Το Endurance είχε μπει στο στόχαστρο του ανταγωνισμού από τα τέλη του 2019, όταν η Lordstown αγόρασε ένα παλιό εργοστάσιο της General Motors και ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ρίξει στην αγορά ένα ηλεκτρικό αγροτικό.

Και τώρα η φίρμα από το Οχάιο των ΗΠΑ παρουσιάζει την εκδοχή που είναι έτοιμη να μπει στη γραμμή παραγωγής.

Με αυτονομία 400 χιλιομέτρων, το Endurance είναι ένα αγροτικό που προορίζεται για πραγματική και βαριά δουλειά. Γι’ αυτό και δίνει έμφαση στη δύναμη και τις επιδόσεις και όχι στην πολυτέλεια, όπως υποδεικνύει εξάλλου και το σπαρτιάτικο εσωτερικό του.

Η διάταξη με τα 4 ηλεκτρικά μοτέρ δεν έχει παρά ελάχιστα κινούμενα μέρη, γεγονός που αυξάνει κατά πολύ τα διαστήματα συντήρησης, ρίχνοντας περαιτέρω τα λειτουργικά κόστη.

Το ίδιο το φορτηγάκι μάλιστα λειτουργεί ως φορητός σταθμός φόρτισης για τα εργαλεία και τα μηχανήματα στους χώρους δουλειάς.

Όσο για τις επιδόσεις που μας είχε παρουσιάσει η Endurance, μιλάμε για ιπποδύναμη 600 αλόγων και πραγματικά κτηνώδη ροπή, χαρακτηριστικά που μεταφράζονται σε ικανότητα να σκαρφαλώνει ακόμα και σε δρόμους με κλίση 30%.

Το Lordstown Motors Endurance Electric Pickup θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2021 με τιμές που ξεκινούν από τα 46.200 ευρώ (52.000 δολάρια).

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Giorgis

    Ουάου. Έβαλαν μοτέρ σε κάθε τροχό εκτοξεύοντας στον θεό την ποσότητα μάζας που δεν περνάει από την ανάρτηση, όταν όλοι προσπαθούν να τη μειώσουν.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει