Μια σημαντική εξέλιξη που μπορεί να ανακατέψει για τα καλά το γκριντ του 2021 έρχεται στον χώρο της Formula 1 και πιο συγκεκριμένα από τη Γερμανία. Όπως αναφέρουν τόσο η εφημερίδα Bild όσο και το περιοδικό Auto Motor und Sport, οι δρόμοι μεταξύ Σεμπάστιαν Φέτελ και Ferrari χωρίζουν στο τέλος αυτής της σεζόν.

Όπως αναφέρεται, ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Scuderia, το οποίο λήγει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, καθώς απέρριψε τους όρους που προσφέρονται σε μια νέα συμφωνία. Μάλιστα, δεν αποκλείεται η εξέλιξη αυτή να ανακοινωθεί και σήμερα.

Ο Γερμανός ανήκει από το 2015 στο δυναμικό της Ferrari, όμως αυτός ο «γάμος» δεν πήγε καλά και για τις δύο πλευρές. Μάλιστα, το 2019 ήταν μια απογοητευτική χρονιά για τον «Σεμπ», καθώς βρέθηκε πίσω στη βαθμολογία και από τον 22χρονο teammate του, Σαρλ Λεκλέρ, με τον οποίο η συνεργασία μόνο ιδανική δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Το αντίθετο μάλιστα, όπως απέδειξε και η σύγκρουση που είχαν στην πίστα του Ιντερλάγκος, στο gp της Βραζιλίας.

Στην αρχή της φετινής σεζόν φάνηκε ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν για ανανέωση. Μάλιστα, ο διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Ματία Μπινότο, τόνιζε πως ο Φέτελ αποτελούσε πρώτη επιλογή, ενώ και ο ίδιος ο Γερμανός είχε δηλώσει, ότι παραμένει ακόμη παθιασμένος με τη Ferrari και ότι αποτελεί ιδιαίτερο κίνητρο να κατακτήσει με αυτήν το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1. Ωστόσο, φαίνεται πως όλα αυτά άλλαξαν και το «διαζύγιο» μοιάζει πιθανό.