Στην αναζήτηση πιλότου βρίσκονται ακόμη στη Red Bull μετά την ανακοίνωση του Μαρκ Γουέμπερ ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Formula 1 στο τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, το αφεντικό των «κόκκινων ταύρων» τόνισε πως ο μισθός του Ραϊκόνεν δεν θα επηρεάσει την απόφαση τους, δεδομένου ότι προτιμούν να… επενδύσουν σε έναν πιλότο που θα τους βοηθήσει να πλασαριστούν στην πρώτη θέση των κατασκευαστών και να πάρουν τις αντίστοιχες χρηματικές απολαβές.

«Σίγουρα το οικονομικό είναι πάντα ένας παράγοντας, όμως η διαφορά μεταξύ πρώτης και δεύτερης θέσης και δεύτερης με την τρίτη και την τέταρτη έχει μεγάλη διαφορά στις οικονομικές απολαβές στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών. Αυτός είναι ο οικονομικός παράγοντας, αν δεν πάρεις τη σωστή απόφαση πρόκειται να επηρεαστείς όπως και να έχει αν δεν μαζέψεις βαθμούς», ήταν τα λόγια του αφεντικού της Red Bull για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Οι εμφανίσεις του Ντανιέλ τις τελευταίες εβδομάδες είναι θετικές. Οι ικανότητες του Κίμι μιλάνε από μόνες τους. Δεν μπορείς να ζητήσεις… αποδείξεις από τον Ραϊκόνεν. Αυτό που εμείς θέλουμε για την επόμενη σεζόν είναι να έχουμε δύο πολύ γρήγορους πιλότους και νομίζω ότι ο Ντανιέλ και ο Κίμι έχουν αυτό που ζητάμε».

Πηγή: sport-fm.gr