Νέος τρόπος ασφάλισης αυτοκινήτου για όσους δεν διανύουν πολλά χιλιόμετρα

Η πρωτοποριακή μέθοδος που συνδέει το ασφάλιστρο με τις αποστάσεις που οδηγούμε


AUTO
11:44
21/04/2016
Νέος τρόπος ασφάλισης αυτοκινήτου για όσους δεν διανύουν πολλά χιλιόμετρα
loading

Μια νέα λογική στην ασφάλιση αυτοκινήτου παρουσιάστηκε στην αγορά για να δώσει μια εξτρά επιλογή στους οδηγούς και ειδικά σε αυτούς που κάνουν περιορισμένη χρήση του οχήματός τους.

Ο νέος, πρωτοποριακός τρόπος ασφάλισης ακούει στο όνομα «Buy The Mile» και παρέχεται αποκλειστικά και για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Anytime.

Η καινοτομία του συγκεκριμένου προγράμματος είναι ότι συνδέεται με τα χιλιόμετρα που διανύει το αυτοκίνητο. Εάν δηλαδή κάποιος διανύει λιγότερα από 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο, μπορεί να σκεφτεί την επιλογή του «Buy The Mile» προκειμένου να πληρώνει χαμηλότερα ασφάλιστρα σε σχέση με τα συνηθισμένα προγράμματα.

Έτσι για παράδειγμα όσοι χρησιμοποιούν αρκετά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όσοι έχουν δύο αυτοκίνητα και χρησιμοποιούν το ένα λιγότερο ή τέλος όσοι για λόγους οικονομίας έχουν περιορίσει τη χρήση του αυτοκινήτου τους, μπορούν πλέον να πληρώνουν λιγότερα για την ασφάλεια του οχήματός τους.

Το πρόγραμμα «Buy The Mile» απευθύνεται λοιπόν στους κατόχους Ι.Χ. που διανύουν μέχρι και 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο κι έχουν αυτοκίνητό με ημερομηνία πρώτης άδειας κυκλοφορίας από το 2000 και έπειτα, προκειμένου να μπορούν να υποστηρίξουν την απαραίτητη συσκευή που μετράει τα διανυθέντα χιλιόμετρα. Η εν λόγω συσκευή συνδέεται εύκολα και γρήγορα με το ασφαλισμένο αυτοκίνητο από τον ίδιο τον κάτοχο, καθώς δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις.

anytime2

Ο οδηγός θα μπορεί να ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή για τα διανυθέντα χιλιόμετρα και το υπόλοιπο που απομένει, μέσω της εφαρμογής «Buy The Mile» για smartphone, καθώς και μέσω μιας online εφαρμογής στη σελίδα της Anytime. Σε κάθε περίπτωση, όταν έχει διανυθεί το 80% και 95% των χιλιομέτρων, θα αποστέλλεται ενημερωτικό SMS.

Το «Buy The Mile» είναι διαθέσιμο σε 3 προγράμματα: Το Basic Buy The Mile 5.000 που προσφέρει την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος, το Economic Buy The Mile 5.000 που στα παραπάνω προστίθεται και η πλήρης οδική βοήθεια, και τέλος, το Value Buy The Mile 5.000 που εκτός των προαναφερθέντων προσφέρει ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ. Σε όλα τα προγράμματα μπορεί να προστεθεί και η κάλυψη της Νομικής Προστασίας.

Εάν θέλετε κι εσείς να δοκιμάσετε το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης, μπορείτε να το κάνετε είτε ηλεκτρονικά στο www.anytime.gr, είτε τηλεφωνικά στο 210 94 60000 ή 801 11 30000.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει