Ο διάσημος τενίστας και παγκόσμιος πρεσβευτής της Kia, Rafael Nadal παρέλαβε το Kia Sportage «X-Car» στη Μελβούρνη της Αυστραλίας κατά την επίσημη τελετή παράδοσης για το Australian Open 2016. Το ένα και μοναδικό Sportage δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Twentieth Century Fox και διαμορφώθηκε σύμφωνα με τον δημοφιλή χαρακτήρα Mystique της ταινίας X-Men.

Ξεχωρίζει για τη μοναδική σχεδίαση και τον ιδιαίτερο χρωματισμό του -ματ και γυαλιστερή μπλε βαφή, τους αγωνιστικούς τροχούς και τα ελαστικά, και τις κόκκινo-κίτρινες γραμμές στο αμάξωμα, ενώ συνδυάζει τη δυναμική του Rafael Nadal σε ένα online βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από φετινό Australian Open.  Ευρέως ο Nadal θεωρείται ως ο μεγαλύτερος αριστερόχειρας τενίστας ποτέ.

Το Kia Sportage X-Car είναι το δεύτερο αυτοκίνητο που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία της Kia με την Fox, αφού είχε προηγηθεί το Wolverine-Sorento που παρουσιάστηκε στο Australian Open 2015.

Η τελετή παράδοσης συνοδεύτηκε επίσης από την παράδοση των 110 οχημάτων Kia (εκ των οποίων 52 είναι Sorento, 40 είναι MPV Carnival & 28 είναι Cerato –γνωστό ως Forte ή Κ3 σε μερικές αγορές) για την Οργανωτική Επιτροπή του Australian Open. Τα οχήματα θα οδηγούνται από περίπου 225 ειδικά εκπαιδευμένους εθελοντές οδηγούς και θα καλύψουν περισσότερα από 300.000 χιλιόμετρα για τη μεταφορά παικτών, υπαλλήλων, φιλάθλους, VIPs και εκπροσώπους των ΜΜΕ καθ ‘όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

nadal2 nadal1

Νίκος Τσάδαρης