Ένας καθηγητής από το Τενεσί των ΗΠΑ ψεκάστηκε δύο φορές από μια μαθήτρια που εξοργίστηκε αφού της κατάσχεσε το τηλέφωνό της κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε βίντεο που τραβήχτηκε από κινητό κατά τη διάρκεια μαθήματος, μια αχαλίνωτη μαθήτρια έρχεται αντιμέτωπη με τον καθηγητή της μετά την αφαίρεση του τηλεφώνου της. Η ανυπάκουη μαθήτρια «έστελνε μηνύματα και απαντούσε στο Google για σχολική εργασία», σύμφωνα με τον χρήστη του Reddit @Lazy_Mouse3803, ο οποίος μοιράστηκε το βίντεο που έγινε viral .

Στο βίντεο διάρκειας μερικών λεπτών, μια κοπέλα φαίνεται να σηκώνεται από το θρανίο της και να βγαίνει από την τάξη καθώς η μαθήτρια που κινηματογραφεί αναφωνεί επανειλημμένα: «Μπα, είναι τρελή!». Οι μαθητές της τάξης γελούν και αστειεύονται πριν ακολουθήσουν την μαθήτρια στο διάδρομο, όπου φαίνεται να προσπαθεί να πάρει πίσω το τηλέφωνό της από τον καθηγητή της.

Την ώρα που ο μαθητής που κινηματογραφεί μπαίνει στο διάδρομο, ο καθηγητής ακούγεται να λέει σε κάποιον σε διαφορετική τάξη: «Μόλις με ψέκασε με πιπέρι».

Η μαθήτρια τον ακολουθεί έξω από την τάξη, λέγοντάς του: «Δώσε μου το τηλέφωνό μου!». Στη συνέχεια, κρατά το σπρέι πιπεριού κοντά στο πρόσωπό του πριν τον ψεκάσει για δεύτερη φορά, με αποτέλεσμα να πέσει στα γόνατά του και να φωνάζει. Ένας άλλος ενήλικας βγαίνει από μια διπλανή αίθουσα για να παρέμβει καθώς η μαθήτρια συνεχίζει να απαιτεί από τη δασκάλα της να της επιστρέψει το τηλέφωνό της, μεταδίδει η New York Post.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο ίδιος καθηγητής είχε δεχθεί επίθεση και δύο μήνες νωρίτερα από άλλο μαθητή από τον οποίο είχε, επίσης, πάρει το κινητό τηλέφωνο όταν τον αντιλήφθηκε να το χρησιμοποιεί για «σκονάκι» κατά τη διάρκεια μαθήματος.