Το σχολείο στο Βέλγιο που φοιτούσε η 17χρονη μαθήτρια που κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση τον Μπόρις Κλέιμαν έδωσε αποβολή στην ανήλικη, επειδή παραβίασε τους κανονισμούς και πήγε σε μπαρ με την παρέα της, σε ώρες που δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί.

Η βελγική ιστοσελίδα 7sur7.be αναφέρει πως αυτή η απόφαση δεν σχετίζεται με το περιστατικό, αλλά ελήφθη επειδή η κοπέλα μαζί με άλλους μαθητές παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ της επίθεσης».

Έτσι, η διοίκηση στο σχολείο του Abbaye de Zevenkerken, στο Μπριζ, απέβαλε μια ομάδα μαθητών που δεν σεβάστηκαν τους κανόνες που είχαν συμφωνηθεί κατά τη σχολική τους εκδρομή στην Ελλάδα στις αρχές Απριλίου.

Τι κατέθεσε η 17χρονη Βελγίδα

Η ανήλικη στην κατάθεση της φέρεται να περιγράφει με λεπτομέρειες πως ενώ βρισκόταν μαζί με την παρέα της στο μπαρ ο ποδοσφαιριστής τους κάλεσε στο τραπέζι του στα VIP του καταστήματος μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα και εκεί την προσέγγισε σεξουαλικά κάνοντας χειρονομία η οποία θεωρείται βιασμός.

Η ανήλικη στην κατάθεσή της εμφανίζεται να αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής τους κερνούσε σφηνάκια και «στη συνέχεια ξεκίνησε να με αγγίζει στα οπίσθια πάνω από τη φούστα, πράγμα το οποίο δεν ήθελα, τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του και από τον χώρο VIP».

Το κορίτσι λέει πως επέστρεψε στο τραπέζι καθώς η παρέα της παρέμενε εκεί. «Μετά από κάποια ώρα, δεν θυμάμαι ακριβώς πόση, με πλησίασε ξανά το ανωτέρω άτομο, το οποίο ξεκίνησε να μου μιλάει, πλην όμως δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Το μοναδικό που κατάλαβα ήταν όταν με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και του είπα 17. Μετά λόγω της φασαρίας δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και του γύρισα την πλάτη μου προκειμένου να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου…Εγώ μετά από αυτό ζήτησα βοήθεια και ένας φίλος μου ήρθε και με πήρε από εκεί».

Όταν το κορίτσι ενημέρωσε την παρέα της ξέσπασε καυγάς και χρειάστηκε η παρέμβαση των ανθρώπων ασφαλείας του μπαρ και της Αστυνομίας, με τη σύλληψη του ποδοσφαιριστή να γίνεται στο αστυνομικό τμήμα. Συντάγματος.