Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας για συμμετοχή σε απαγωγή και βασανισμό στο Κατάρ, σύμφωνα με την L’Equipe, κάτι που αποτελεί νέο πλήγμα για την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο Ασράφ Χακίμι ερευνάται για υπόθεση βιασμού.

Η thesun.co.uk επικαλείται το γαλλικό δημοσίευμα και αναφέρει πως το περιστατικό έγινε το 2020 και θύμα είναι ο λομπίστας Tayeb Benabderrahmane.

Ο Benabderrahmane ισχυρίζεται πως τον απήγαν τον Ιανουάριο του 2020 και ύστερα τον βασάνιζαν για 6 μήνες, επειδή είχε στην κατοχή του ευαίσθητα έγγραφα όσον αφορά την ανάθεση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, αλλά και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της BeIN Media – της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί – για την προβολή των επόμενων δύο Μουντιάλ.

Επίσης, αναφέρει πως στην κατοχή του υπήρχαν και έγγραφα με ενοχοποιητικές πληροφορίες προς την δράση του Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Ο λομπίστας λέει πως του δόθηκε η ελευθερία του εκείνον τον Νοέμβριο, αφότου είχε τεθεί σε κατ΄ οίκον περιορισμό, αφού πρώτα υπέγραψε ένα «συμβόλαιο» το οποίο δεν του επέτρεπε να αποκαλύψει τα έγγραφα που είχε στην κατοχή του.

Οι δικηγόροι του, Maïtres Romain Ruiz και Gabriel Vejnar, δήλωσαν ότι είναι «πολύ ικανοποιημένοι» με την απόφαση να διερευνηθεί η υπόθεση. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο πραγματικός φάκελος αυτής της ιστορίας αποτελεί επιτέλους αντικείμενο έρευνας από τη γαλλική δικαιοσύνη» δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο.