Μπροστά στον άγριο καβγά δύο αντρών, οι οποίοι κατέληξαν να κατρακυλούν στις κυλιόμενες σκάλες στον σταθμό του τρένου Grand Central στη Νέα Υόρκη, βρέθηκαν αρκετοί τρομοκρατημένοι άνθρωποι. Το βίντεο του καβγά, το οποίο αναρτήθηκε στο Reddit δείχνει τον κόσμο να προσπαθεί να αποφύγει τους δυο άντρες την ώρα που χτυπούν ο ένας τον άλλον και καταλήγουν στο τέλος της σκάλας.

Το περιστατικό φέρεται να έγινε την περασμένη Πέμπτη. Μια γυναίκα και ένας άντρας φαίνονται στο βίντεο να προσπαθούν να τους πείσουν να σταματήσουν το ξύλο.

Ένας 37χρονο συνελήφθη μετά τον καβγά, σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Η αστυνομία δεν αποκάλυψε τι ήταν αυτό που προκάλεσε το περιστατικό, ωστόσο ο άντρας που το κατέγραψε δήλωσε στο Fox News ότι φάνηκε να ξεσπά ο καβγάς όταν ο ένας από τους άντρες αρνήθηκε να κάνει στην άκρη στις κυλιόμενες σκάλες για να περάσει.

Κι ενώ ορισμένοι από όσους παρακολούθησαν το περιστατικό ήταν τρομοκρατημένοι, ο αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι άλλοι «απλώς ήθελαν να φύγουν από τη μέση – κλαστική συμπεριφορά Νεοϋορκέζου».

Πρόκειται για ένα από τα πολλά περιστατικά βίας που βλέπει το φως και σημειώνεται στα μέσα μαζικής μεταφοράς της Νέας Υόρκης.