Μία πολύ δυσάρεστη εμπειρία είχε μια γυναίκα στο Σιάτλ των ΗΠΑ, όταν στην προσπάθειά της να πιάσει το κινητό της τηλέφωνο έπεσε και η ίδια με το κεφάλι στην τρύπα μιας εξωτερικής τουαλέτας σε δάσος.

Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Τιμ Μάνλι, ανέφερε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα, είχε πάει στο όρος Γουόκερ, στον ολυμπιακό Εθνικό Δρυμό που βρίσκεται βορειοδυτικά του Σιάτλ και καθώς χρησιμοποιούσε το τηλέφωνό της, αυτό έπεσε μέσα στην τουαλέτα.

Στην προσπάθειά της για να το πιάσει, έβγαλε το κάθισμα της τουαλέτας και με τη βοήθεια του λουριού από τον σκύλο της προσπάθησε να το «αλιεύσει». Έδεσε μάλιστα πάνω της το λουρί για να τεντωθεί, αλλά η προσπάθειά της ήταν αποτυχημένη, με αποτέλεσμα να πέσει με… το κεφάλι στην τρύπα της τουαλέτας.

Όπως ανέφερε το abcnews, η γυναίκα κατάφερε εν τέλει να απεγκλωβιστεί ύστερα από 10-15 λεπτά και όταν κατάφερε επιτέλους να πιάσει το κινητό της, κάλεσε σε βοήθεια.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, αλλά οι πυροσβέστες την παρότρυναν, πέραν του άμεσου και αναγκαίου μπάνιου, να επισκεφτεί και έναν γιατρό.

«Αυτή τη δουλειά την κάνω εδώ και 40 χρόνια, αλλά αυτό είναι κάτι που είδα για πρώτη φορά» είπε ο Μάνλι.