Η υπερπολύτεκνη οικογένεια μόνο με αγόρια

Μόλις γεννήθηκε ο 13ος γιος! - Δείτε τις φωτογραφίες


ΚΟΣΜΟΣ
14:34
15/05/2015
Η υπερπολύτεκνη οικογένεια μόνο με αγόρια
1
loading

Αν οι Jay και Kateri Schwandt από το Μίσιγκαν ήταν από τους γονείς που ήθελαν οπωσδήποτε μία κόρη, θα είχαν ατυχήσει. Όχι μία φορά, αλλά… δεκατρείς! Η οικογένειά τους- οι δυο τους και οι δώδεκα γιοι τους- καλωσόρισαν την Τετάρτη το 15ο μέλος της που είναι και πάλι αγόρι!

Συνεχίζοντας την παράδοσή τους, οι ευτυχείς γονείς επέλεξαν να μην μάθουν το φύλο του παιδιού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. «Σκεφτόμουν πως αν είναι κορίτσι, δεν ξέρω ποια θα είναι η αντίδρασή μου», περιγράφει η 40χρονη τις στιγμές λίγο πριν αποκαλυφθεί ο 13ος γιος.

Οι ηλικίες των παιδιών τους καλύπτουν περισσότερο από δύο δεκαετίες: είναι οι Tyler, 22, Zach, 19, Drew, 18, Brandon, 16, Tommy, 13, Vinnie, 12, Calvin, 10, Gabe, 8, Wesley, 6, Charlie, 5, Luke, 3 και ο 21 μηνών Tucker.

«Υπάρχει πολύ χάος στο σπίτι μας αλλά και πολλή αγάπη», προσθέτει η Schwandt.

Η οικογένεια έχει τώρα άλλη μία δύσκολη δουλειά, να διαλέξει ακόμα ένα αγορίστικο όνομα…Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το BBC, τα παιδιά δεν έχουν συμφωνήσει σε ένα όνομα για το νεογέννητο αδελφάκι τους.

Η ζωή πάντως της Kateri Schwandt στη δική της οικογένεια δεν είναι πολύ διαφορετική από τη ζωή που είχε στην πατρική της οικογένεια καθώς ήταν το 13ο παιδί- σε συνολικά 14!

Η πολυπληθής οικογένεια έχει τραβήξει την προσοχή και των εταιρειών παραγωγής που προσεγγίζουν τους Schwandt με προτάσεις για το δικό τους reality show.

Καθώς μητέρα και νεογέννητος γιος ξεκουράζονται στο μαιευτήριο, το ερώτημα για ακόμα ένα παιδί παραμένει ανοιχτό.

«Ποτέ μη λες ποτέ», είναι η άποψη της πολύτεκνης μητέρας.


Δείτε τις φωτογραφίες

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει