Αποτροπιασμό προκαλεί μια υπόθεση από το Οχάιο των ΗΠΑ, με μια μητέρα που σκόπευε να εγκαταλείψει τα παιδιά της σε ένα πάρκινγκ, σκότωσε όμως το ένα στην απέλπιδα προσπάθειά της να απομακρυνθεί από το σημείο.

Και μετά ξεφορτώθηκε το πτώμα του γιου της στο ποτάμι…

Ήθελε να εγκαταλείψει τα 3 της παιδιά σε ένα πάρκινγκ και σκότωσε το ένα

Ένοχη δήλωσε τελικά τη Δευτέρα η 29χρονη Brittany Gosney, στο πλαίσιο της συμφωνίας που έκανε με την εισαγγελία τον Φεβρουάριο για τον φόνο του 6χρονου γιου της. Η σορός του James Hutchinson δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Η ίδια δήλωνε αθώα, λέγοντας πως η νοητική της κατάσταση δεν της επέτρεπε να δικαστεί. Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη είχε ωστόσο άλλη γνώμη.

Η ίδια πήρε μια μέρα (26 Φεβρουαρίου) τα παιδιά της σε ένα πάρκινγκ, τον 6χρονο και τα δύο αδέρφια του, ηλικίας 7 και 9 ετών. Τα άφησε εκεί, ο τραγικός James πρόλαβε ωστόσο να πιαστεί από την πόρτα του αυτοκινήτου.

Η μητέρα του όμως δεν έκοψε ταχύτητα και το παιδί σύρθηκε στην άσφαλτο, χτυπώντας κάποια στιγμή θανάσιμα το κεφάλι του.

Η ίδια επέστρεψε στο πάρκινγκ 40 λεπτά αργότερα και μάζεψε τα δύο ζωντανά παιδιά και τον νεκρό James. Τον οποίο άφησε στο δωμάτιό του για δύο μέρες, πριν τον πετάξει, με τη βοήθεια του 43χρονου συντρόφου της, James Hamilton, στο ποτάμι.

Η ίδια δήλωσε στον εισαγγελέα πως πιεζόταν από τον Hamilton να αφήσει τα παιδιά της. Αντιμετωπίζει από 15 χρόνια ως και ισόβια δεσμά…