Ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλεί στην κοινή γνώμη της Γαλλίας η υπόθεση ενός 30χρονου άνδρα, για τον οποίο όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για κανίβαλο, καθώς φέρεται να σκότωσε, αποκεφάλισε και διαμέλισε ένα 13χρονο αγόρι.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι όταν μπήκαν σε βίλα στο Tarascon της περιοχής Bouches-du-Rhône μετά από καταγγελία ενός άνδρα, ο οποίος ανέφερε ότι είδε μια τσάντα, η οποία περιείχε κομμένα μέλη ανθρώπινου σώματος.  

Σύμφωνα με τη dailymail η αστυνομία, εντόπισε στην έπαυλη μέσα σε μία τσάντα το διαμελισμένο σώμα ενός 13χρονου αγοριού. Επίσης, όπως ανέφεραν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, το σώμα φέρεται να ανήκει σε έναν ανήλικο που είχε εξαφανιστεί από κέντρο φροντίδας στη Μασσαλία δύο ημέρες νωρίτερα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και οι αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμός του ιδιοκτήτη της βίλας και πιθανότατα δράστη του φρικιαστικού εγκλήματος, ο οποίος φέρεται να είχε τραπεί σε φυγή.

Ο 30χρονος που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα στο κέντρο της πόλης Αρλ. Ήταν γνωστός στις Αρχές για τις εκρήξεις βίας του στο παρελθόν. Αποπειράθηκε να διαφύγει, ωστόσο σκοτώθηκε από τα πυρά αστυνομικού που τον καταδίωκε. Από τη στιγμή που δεν έχει υπάρξει επίσημη ταυτοποίησή του ως δολοφόνου του παιδιού, έχει διαταχθεί έρευνα τόσο για τη δολοφονία του 13χρονου αγοριού όσο και για τον πυροβολισμό του υπόπτου από τη Γενική Επιθεώρηση της Εθνικής Αστυνομίας (IGPN).

Αξιωματούχος της γαλλικής αστυνομίας ανέφερε ότι «το αποκεφαλισμένο σώμα που βρέθηκε ανήκει πιθανότατα στο αγόρι», σημειώνοντας ότι κομμάτια σάρκας έλειπαν από τον ώμο, κάτι που ενισχύει τις υποψίες των αρχών πως πρόκειται για πράξη κανιβαλισμού.