Είναι η σοκαριστική στιγμή που ένα αυτοκίνητο εκτός ελέγχου πλησιάζει έναν πατέρα και τον 4χρονο γιο του. Χάρη στα απίστευτα αντανακλαστικά του, ο πατέρας απομακρύνει το παιδί που στέκεται στο σημείο όπου καταφτάνει με ταχύτητα το όχημα.

Πατέρας και γιος είχαν βγει για ψώνια όταν το περιστατικό έλαβε χώρα σε έναν δρόμο της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία, στα μέσα Απριλίου, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Στις εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας φαίνεται το αγόρι να βγαίνει από ένα μαγαζί και να στέκεται στο πεζοδρόμιο μπροστά από τον πατέρα του. Λίγες στιγμές αργότερα, ένα αυτοκίνητο που κινείται ανεξέλεγκτα στην άλλη πλευρά του δρόμου τρέχει με την όπισθεν προς το σημείο όπου βρίσκονται πατέρας και γιος.

Ο άντρας κοιτά ευτυχώς προς το μέρος του αυτοκινήτου που έρχεται με ταχύτητα και το βλέπει να έρχεται προς το μέρους τους. Χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά του, αρπάζει τον γιο του και αρχίζει να τρέχει, σώζωντάς τον.

Έχοντας φτάσει σε μια ασφαλή απόσταση και οι δύο κοιτούν το όχημα που συγκρούστηκε στο κτίριο, στο σημείο όπου και οι δύο στέκονταν λίγο πριν.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός από το περιστατικό.