Άλλοι επιλέγουν τη μοναξιά και άλλοι θέλουν να είναι συνεχώς μαζί με τη σύντροφο τους. Αυτό επεδίωκε και ένας Γιαπωνέζος, ο οποίος δημιούργησε μια ντουζιέρα πιστό αντίγραφο της φίλης του. Πάντως, η έμπνευση του δεν μοιάζει επιτυχημένη -ως προς το αποτέλεσμα- καθώς και ο ίδιος δε φαίνεται να απολαμβάνει το μπάνιο του. Ίσα ίσα που δείχνει ότι πρόκειται για την πιο τρομαχτική ντουζιέρα στον κόσμο.

Κάποιοι μπορεί να το θεωρήσουν αστείο. Μάλλον και ο 19χρονος Kiyuu Oikawa το ίδιο πίστεψε όταν του ήρθε η ιδέα της συγκεκριμένης κατασκευής και αγόρασε τα υλικά για να την πραγματοποιήσει. Με επιμονή και υπομονή τα κατάφερε και από τότε κάνει ντους… με τη φίλη του, καθώς η ντουζιέρα είναι καθ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση της κοπέλας!

Πάντως, ο νεαρός έχει γίνει πλέον διάσημος και διατηρεί ένα από τα πλέον δημοφιλή μπλογκ, ενώ έφτιαξε και μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Θέλοντας να… βοηθήσει και άλλους να αποκτήσουν μια παρόμοια ντουζιέρα και να μη νιώθουν μοναξιά, περιγράφει –και μέσω φωτογραφιών- στο μπλογκ του πως μπορείτε να κατασκευάσετε και εσείς μια τέτοια κατασκευή. Να σημειωθεί βέβαια, ότι πολλά από τα σχόλια που εισέπραξε μόνο θετικά δεν ήταν. Αλίμονο…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.