Μια υπάλληλος της αλυσίδας φαστ φουντ Taco Bell στο Αρκάνσας των ΗΠΑ απολύθηκε όταν ένας πελάτης διαμαρτυρήθηκε γραπτώς, λέγοντας πως την έχει δει σε σελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Η 33χρονη Lonna Wells σταμάτησε πράγματι τα γυρίσματα «ροζ» ταινιών τώρα με την πανδημία του κορονοϊού και αναζήτησε δουλειά στο εστιατόριο.

Η Wells είναι αρκετά γνωστή στον χώρο της πορνογραφίας, τα βίντεό της είναι ανεβασμένα στο PornHub και έχει στο ενεργητικό της δύο υποψηφιότητες για AVN Awards, τα λεγόμενα και «Όσκαρ του πορνό». Και βέβαια διαθέτει τη δική της σελίδα στην πλατφόρμα OnlyFans.

Στο κατάστημα δεν είχε κλείσει καν βδομάδα όταν δέχτηκε εκείνο το πρωινό τηλέφωνο από την αφεντικίνα της: «Δεν μου έδωσαν καν μια προειδοποίηση, δεν περίμεναν καν να φτάσω εκεί για να μου πουν κάτι», διαμαρτύρεται η ίδια.

Σύμφωνα με τη Wells, είχε ενημερώσει την υπεύθυνη, April Garcia, για την προηγούμενη επαγγελματική της ενασχόληση κατά τη συνέντευξη που έκανε. «Ήμουν πολύ ανοιχτή γι’ αυτό, αυτό είναι που κάνω ως δουλειά αυτή τη στιγμή και το κάνω από το 2017».

Η Garcia τη διαβεβαίωσε, λέει πάντα η Wells, πως «δεν θα προκαλέσει κάποιο πρόβλημα. Ό,τι κάνεις στον προσωπικό σου χρόνο, είναι δική σου υπόθεση».

Η αλυσίδα Taco Bell εξέδωσε αργότερα ανακοίνωση όπου αναφέρει πως η πορνοστάρ απολύθηκε όχι εξαιτίας του παρελθόντος της, αλλά για παραβίαση «πολιτικών και διαδικασιών».