Ο 59χρονος Walter Mitchell ταξίδεψε από το Σιάτλ σε δάσος της Αριζόνα με το αυτοκίνητό του γεμάτο ανθρώπινα απομεινάρια.

Πέντε διαμελισμένα πτώματα ήταν το σοκαριστικό εύρημα της αστυνομίας, 19 ανθρώπινα χέρια, πόδια και κεφάλια συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Arizona Republic».

Οι αστυνομικές αρχές τα βρήκαν διασκορπισμένα σε απομονωμένη δασική έκταση το Σάββατο και οι έρευνες απέδωσαν την επόμενη μέρα άλλα 5 κομμένα άκρα.

Δεν άργησαν να συνδέσουν τα ακρωτηριασμένα πτώματα με την εταιρία που διατηρούσε ως πρόσφατα ο 59χρονος, μια εταιρία «διαχείρισης ανθρώπινων πτωμάτων για ιατρικές έρευνες», όπως σημειώνεται στην έκθεση της αστυνομίας.

Τα πτώματα ήταν δωρεές στην επιστήμη για έρευνες και η Future GenX διαχειριζόταν τις σορούς. Μόνο που προσφάτως έβαλε λουκέτο. Και κάτι έπρεπε να γίνουν όλα αυτά τα πτώματα.

«Η κατάσταση είναι πέρα από κάθε φαντασία», δήλωσε ο τοπικός σερίφης Scott Mascher στην εφημερίδα, «λυπάμαι πολύ τις οικογένειες που δώρισαν τους αγαπημένους τους για ιατρικές έρευνες και κατέληξαν με αυτό τον απαίσιο τρόπο».

Ο Mitchell κατηγορείται τώρα για σωρεία αδικημάτων που έχουν να κάνουν με βεβήλωση νεκρού…