Ένας θανατοποινίτης στην Κένυα έκοψε το πέος του μέσα στην απελπισία του, όταν έμαθε ότι δε θα του χορηγούνταν χάρη από τον Πρόεδρο της χώρας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, ο Francis Karuri αφού είπε σε συγκρατούμενούς του ότι δε θα χρειαζόταν το όργανό του πια, έκοψε το μόριό του και συνέχισε να δουλεύει… μέχρι που λιποθύμησε στο κελί του.

Τον κρατούμενο βρήκαν λιπόθυμο στο πάτωμα εξαιτίας της απώλειας μεγάλης ποσότητας αίματος από την πληγή σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Kenyatta Nation Hospital.

Λόγω όμως του ότι ο τραυματισμός του είχε προκληθεί 13 ώρες νωρίτερα, οι γιατροί δε μπόρεσαν να επανακολλήσουν το ακρωτηριασμένο μέλος.

Ο Francis είχε εκτίσει μέχρι εκείνη την ώρα 15 χρόνια στη φυλακή, ήλπιζε ότι θα είναι ανάμεσα στους 50 κρατούμενους που θα απελευθερώνονταν ενόψει των Χριστουγέννων.

Ο Πρόεδρος Uhuru Kenyatta όμως δεν συμπεριέλαβε το όνομά του στη λίστα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.