Την ώρα που οι περισσότεροι γονείς θέλουν τα παιδιά τους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους, η Carla Bellucci δεν είναι μια συμβατική μαμά.

Γιατί δεν έχει κανένα πρόβλημα να μοιραστεί με όλους τα δικά της όνειρα για την έφηβη κορούλα της, να γίνει όσο πιο όμορφη μπορεί δηλαδή, με τη βοήθεια του νυστεριού πάντα, καθώς η ομορφιά ανοίγει πόρτες. Ή, καλύτερα, όπως το λέει, η «ασχήμια δεν σε βγάζει πουθενά».

Η 37χρονη μητέρα από το βρετανικό Hertfordshire έχει πάνω από 63.000 followers στο Instagram, όντας ένα από τα αστέρια της κατηγορίας. Σε πρόσφατη συνέντευξή της λοιπόν στο περιοδικό «Closer» αποκάλυψε πως θέλει η μικρή Tanisha να κάνει πλαστική για να τα καταφέρει στη ζωή.

Είπε συγκεκριμένα πως η 14χρονη «δεν είναι ακριβώς και η καλύτερη μαθήτρια», κι έτσι με τη βοήθεια του πλαστικού χειρουργού θα έχει μια ευκαιρία στη ζωή, μιας και οι «άσχημοι άνθρωποι δεν πάνε πουθενά στις μέρες μας».

Είπε όμως κι άλλα: «Δεν με ενδιαφέρει πραγματικά η εκπαίδευσή της, όπως κάνω με τα αγόρια μου. Αυτή θα πρέπει να βασιστεί στην εμφάνισή της για να βρει τον δρόμο της στη ζωή, θα πρέπει να είναι τέλεια … Είναι όμορφη, αλλά η επέμβαση θα την κάνει ακόμα ωραιότερη».

Μιλάμε βέβαια για μια γυναίκα που βγήκε στην αγγλική τηλεόραση για να πει πως ξεγέλασε τους γιατρούς της ότι πάσχει από κατάθλιψη, ώστε να συμφωνήσουν να κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη με έξοδα του δημόσιου συστήματος υγείας!

«Άλλαξα την αλήθεια για να φτιάξω τη μύτη μου», εξομολογήθηκε η Λονδρέζα στους παρουσιαστές του πρωινού μαγκαζίνο «This Morning» για την επέμβαση που στοίχισε στους φορολογουμένους 7.500 ευρώ, «είπα ψέματα, αλλά δουλεύω. Γεννήθηκα εδώ. Νιώθω πως δεν έκανα δα και κάτι τόσο κακό»…