Το Πεντάγωνο αλλάζει τον τρόπο που καταγράφει τα UFO

«Ουάου! Τι είναι αυτό, δικέ μου; Κοίτα πως πετάει!»


ΚΟΣΜΟΣ
15:24
25/04/2019
Το Πεντάγωνο αλλάζει τον τρόπο που καταγράφει τα UFO
4
loading

Ανανεώνει το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ τα πρωτόκολλα που σχετίζονται με τις αναφορές των Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων (UFO), λόγω της αύξησης των μη εξουσιοδοτημένων πτήσεων σε απαγορευμένο εναέριο χώρο, σύμφωνα με την εφημερίδα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων Stars and Stripes.

«Υπήρξε ένας αριθμός αναφορών μη εξουσιοδοτημένων ή αγνώστων αεροσκαφών που μπήκαν σε στρατιωτικές περιοχές και δεσμευμένο εναέριο χώρο τα τελευταία χρόνια» αναφέρει το αμερικανικό ναυτικό.

Το φαινόμενο των αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων ή UFO τράβηξε την προσοχή του κοινού τα τελευταία χρόνια μετά από βίντεο του υπουργείου Άμυνας που έδειχναν μαχητικά αεροσκάφη του ναυτικού να συναντούν οβάλ αντικείμενα που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Σε ένα από αυτά τα βίντεο ο πιλότος ενός F-18 φωνάζει: «Ουάου! Τι είναι αυτό, δικέ μου; Κοίτα πως πετάει!».

Η ανακοίνωση του ναυτικού δεν αναφέρεται στα UFO ούτε σε συγκεκριμένα περιστατικά στο παρελθόν αλλά τονίζει πως Ναυτικό και Αεροπορία «ερευνούν κάθε αναφορά μη εξουσιοδοτημένων και αγνώστου ταυτότητας αεροσκαφών» και λαμβάνουν τέτοια περιστατικά «πολύ σοβαρά υπόψη». Για αυτό τον λόγο το ναυτικό ανανεώνει και επισημοποιεί την διαδικασία με την οποία γίνονται οι αναφορές τέτοιων ύποπτων εισβολών στις αρμόδιες Αρχές.

Ανώτατοι αξιωματικοί πληροφοριών και ιπτάμενοι που ανέφεραν τέτοια περιστατικά έχουν ήδη ενημερώσει αρμοδίως μέλη του Κογκρέσου και των επιτελείων.

Ο Chris Mellon, πρώην στέλεχος της διεύθυνσης πληροφοριών του Πενταγώνου δήλωσε στο Politico: «Τώρα έχουμε μια κατάσταση στην οποία τα UFO αντιμετωπίζονται ως ανωμαλίες που πρέπει να αγνοηθούν αντί για ανωμαλίες που πρέπει να διερευνηθούν. Έχουμε συστήματα που απορρίπτουν αυτή την πληροφορία» πρόσθεσε. Συνήθως οι στρατιωτικοί αγνοούν γρήγορα κινούμενα δορυφορικά δεδομένα ή εικόνες ραντάρ που δεν ταιριάζουν με το μοντέλο ενός «παραδοσιακού αεροσκάφους ή πυραύλου» κατέληξε ο Mellon.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar δαναος

  Μαλλον για τα συριζοειδες βερμπαλιστικα κουναβια

 2. avatar Ellraiser

  Το Πεντάγωνο αλλάζει τον τρόπο που καταγράφει τα UFO .....στην Ελλάδα.!!!!

 3. avatar UFO δεν…

  ... υπάρχουν, αλλά κυκλοφορούν και πετούν ανάμεσά μας! Μόνο η ΝΑΣΑ "δεν τα βλέπει".

 4. avatar Το καλύτερο βιογραφικό… στα UFO

  Γιατί σκοτίζονται; Ας καλέσουν τον ειδικό στα UFO, τον Κούλη! Συνομιλεί τακτικά μαζί τους στον Υμηττό!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει