Οι πελάτες ενός ταχυφαγείου στο κέντρο του Λονδίνου παρακολουθούν έναν προσεγμένο, ώριμο κύριο να επιδίδεται, για αδιευκρίνιστο λόγο, σε ένα ρεσιτάλ μισογυνισμού και ρατσισμού. Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου γύρω στις 20:30 το βράδυ τοπική ώρα.

«Δεν σου αρέσει που ο πολιτισμός δημιουργήθηκε από λευκούς άνδρες και σε ενοχλεί διότι δεν μπορείς να κάνεις αυτό που κάνουμε. Οι λευκοί άνδρες δημιούργησαν τον κόσμο για σένα. Εμείς σου επιτρέψαμε να επωφεληθείς από τον κόσμο… Εμείς οι λευκοί δημιουργήσαμε τον κόσμο για σένα», λέει απευθυνόμενος σε κάποιον που καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο το ξέσπασμά του.

Κατά την άποψή του, οι γυναίκες και οι μετανάστες ευθύνονται για όσα δεινά συμβαίνουν στον κόσμο, αλλά και στην πατρίδα του, την Αγγλία, όπως λέει. Από το παραλήρημά του δε λείπουν και οι μοντέρνοι άνδρες τους οποίους χαρακτηρίζει «soy boys», καθώς έχουν υποταχθεί στις γυναίκες που τους έχουν «κόψει τα μπαλάκια» και «ελέγχουν τον κόσμο».

«Μην αναρωτιέστε γιατί γ…κε ο κόσμος. Γέμισε ο κόσμος φεμινίστριες και μετανάστες. Γι’ αυτό έχει γ…θεί η χώρα μου. Την Αγγλία την γ…σαν οι φεμινίστριες και οι μετανάστες», λέει απευθυνόμενος στους πελάτες που βρίσκονται στο εστιατόριο.

Κάποια στιγμή, όταν το «αστείο» παρατράβηξε, άνθρωποι του καταστήματος, αλλά και πελάτες, τον υποχρέωσαν να αποχωρήσει από το μαγαζί. «Ο Θεός να σας ευλογεί», φώναξε προς τους πελάτες λίγο πριν αποχωρήσει. Η αστυνομία έχει ενημερωθεί για το περιστατικό και έχει ξεκινήσει έρευνες προκειμένου να ταυτοποιήσει τον άνδρα.