Ένας Βραζιλιάνος εκτέθηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του ασανσέρ, σε ένα περίεργο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που δεν θα αποκαλυπτόταν ποτέ χωρίς τον συντηρητή του ανελκυστήρα.

Η αστυνομία είναι στο κατόπι του πια, όπως ισχυρίζονται τα Μέσα της Βραζιλίας, παρά το γεγονός ότι η σύζυγος δεν ανέφερε το απρόκλητο περιστατικό της 29ης Δεκεμβρίου.

Το οποίο θα έμενε για πάντα στην αφάνεια αν δεν ερχόταν ο συντηρητής να φτιάξει το ασανσέρ και δεν τσέκαρε την κάμερα ασφαλείας αναζητώντας τους λόγους της βλάβης.

Αυτός ειδοποίησε τις Αρχές, που ταυτοποίησαν το ζευγάρι και κάλεσαν τη σύζυγο να καταθέσει περιοριστικά μέτρα εναντίον του ανθρώπου που τη χτύπησε βαριά στο Βαλπαραΐσο ντε Γκοϊάς της κεντροδυτικής Βραζιλίας.

«Μάθαμε για το περιστατικό από αυτό το άσχετο πρόβλημα λειτουργίας του ασανσέρ», δήλωσε η αστυνομικός Isis Leal, «καλέσαμε τη γυναίκα να βγει και να καταθέσει και ανακαλύψαμε πως φέρει ακόμα σημάδια και μελανιές από την επίθεση. Αυτή προσπάθησε όμως να τα καλύψει με μέικ απ. Τη στείλαμε για ιατρική εξέταση και θα ανακρίνουμε τον άντρα της. Αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για επίθεση».

Η αστυνομικός είπε ακόμα πως η γυναίκα την παρακάλεσε να μην του ασκήσουν δίωξη, λέγοντας πως είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο, επειδή ήταν μεθυσμένος. Το ζευγάρι παραμένει μαζί…