Φριχτό θάνατο βρήκε μία 15χρονη μαθήτρια ενώ πήγαινε στο σχολείο της. Το άτυχο κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού και στη συνέχεια δολοφονήθηκε στη βορειοανατολική Ουκρανία.

Η σορός της κοπέλας βρέθηκε καλυμμένη με αίμα και γύρω της υπήρχαν σατανικά σύμβολα.

Το πτώμα της εντοπίστηκε σε δασική περιοχή κοντά σε χωριό και σε μικρή απόσταση υπήρχαν δύο αποκεφαλισμένοι κόκορες.

Το 15χρονο κορίτσι, σύμφωνα με την Mirror, εξαφανίστηκε ενώ πήγαινε στο σχολείο, πριν όμως φτάσει στο σταθμό του τρένου που έπρεπε να πάρει. Χρησιμοποιούσε το μονοπάτι μέσα από το δάσος για να πάει στο τρένο.

Λίγες ώρες αργότερα, όταν η μητέρα της περπάτησε στο ίδιο μονοπάτι για να πάει στην πόλη, βρήκε το ένα από τα παπούτσια της κόρης της. Έτρεξε αμέσως στο σταθμό του τρένου, πήγε στο σχολείο για να μάθει ότι η κόρη της δεν είχε πάει εκείνη τη μέρα.

Ένα 24ωρο αργότερα εντοπίστηκε το τεμαχισμένο πτώμα της.

Μία από τις εθελόντριες που εντόπισε τη νεκρή είπε: Το άψυχο σώμα της ήταν στο δάσος, ενώ γύρω της υπήρχαν σατανικά σύμβολα. Σε δύο κοντινούς θάμνους κρέμονταν τα κεφάλια από δύο κόκορες. Το πρόσωπο του κοριτσιού ήταν καλυμμένο με αίμα».

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το θύμα βιάστηκε και στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου.

Η Αστυνομία της περιοχής αναζητεί έναν άνδρα ηλικίας 35 με 45, ο οποίος εθεάθη κοντά στο σταθμό του τρένου λίγο πριν εξαφανιστεί το θύμα. Για τον εντοπισμό του δημοσίευσαν ένα σκίτσο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις.