«Άσπλαχνη» χαρακτηρίζει μια μητέρα μια ασυνείδητη οδηγό που πήγε να πατήσει μια παπιο-οικογένεια που περνούσε δρόμο της Αγγλίας. Και τα κατάφερε δυστυχώς.

Όλα συνέβησαν σε drive-thru γνωστής αλυσίδας φαστ-φουντ στο Λινκολνσάιρ της Αγγλίας, όπου σταμάτησε η Vicky Smith με τα δυο της παιδιά για να παραγγείλουν, αν και το θέαμα θα τους έκοβε την όρεξη. Γιατί η μπροστινή οδηγός ξεκίνησε με το μπλε Renault Megane της και έλιωσε δυο παπάκια την ώρα που περνούσαν με τη φαμίλια τους τον δρόμο.

Και δεν προσπάθησε καν να φρενάρει, εξομολογείται η μαμά, περιγράφοντας το σοκ που υπέστησαν τα δυο της παιδιά, ο εφτάχρονος γιος και η πεντάχρονη κόρη της. Μιλώντας στην εφημερίδα «Lincolnshire Live», είπε χαρακτηριστικά: «Ούτε πίσω δεν κοίταξε! Ο γιος μου ήταν ράκος. Μπορούσε να δει τον μπαμπά πάπια να γυρνά και να ψάχνει τα μικρά του. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πως θα ήταν κάποιος τόσο άσπλαχνος. Έδωσε την παραγγελία της και μετά πέρασε πάνω από τα παπάκια. Εννοείται πως τα είδε, δεν θέλησε απλώς να περιμένει».

120411034818

Σύμφωνα με τη «Metro», η μητέρα ενημέρωσε το φαστ φουντ για το τι είχε συμβεί και απομάκρυναν μαζί τα νεκρά παπάκια από το σημείο…