Μια αμερικανική αεροπορική δέχεται πια την κατακραυγή του κόσμου, όταν έστειλε ένα αγενές γραπτό μήνυμα σε μια γυναίκα που προσπαθούσε να ξαναβρεί τη βαλίτσα της. Και το ένα έγιναν δύο!

Η Marla Margolis πέταξε από τη Βοστόνη στο Μαϊάμι και φτάνοντας συνειδητοποίησε πως είχε ξεχάσει τη χειραποσκευή των δυο της παιδιών στο ντουλαπάκι της καμπίνας.

Επικοινώνησε λοιπόν αμέσως με την εταιρία, θεωρώντας πως δεν θα ήταν δύσκολο να ξαναβρεί τα μπαγκάζια της, μόνο που υπολόγισε λάθος. Η αεροπορική της είπε πως θα έπρεπε να συμπληρώσει κάτι έντυπα πρώτα και να περιμένει μετά να διεκπεραιωθεί το αίτημά της.

fertrthh

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό WCVB, είπε: «Το μόνο που χρειαζόταν να κάνω ήταν να μιλήσω σε έναν άνθρωπο στο αεροδρόμιο». Η τηλεφωνική επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρίας ξέφυγε κάπως μετά, αν και το κερασάκι στην τούρτα ήταν αυτό το γραπτό μήνυμα που έλαβε μετά τη συνομιλία: «Θα βάλω το πόδι μου στον κ@@@ σου @@@», προσθέτοντας μερικά ακόμα «γαλλικά» στο τέλος.

Η Marla δεν το άφησε έτσι, αλλά έστειλε το θρασύτατο μήνυμα στο τμήμα παραπόνων και περίμενε. Περίμενε καμιά βδομάδα χωρίς να γίνει κάτι, της είπαν τελικά πως το ερευνούν, και όσο γίνονταν αυτά, έλαβε ένα ακόμα μήνυμα από το ίδιο τμήμα της αεροπορικής: «Απολαμβάνεις το πόδι μου στον κ@@@ σου;»!

Η American Airlines αναγκάστηκε να βγει δημοσίως και να πει πως ερευνά το θέμα, καθώς η Marla πήγε τελικά στην αστυνομία και το πράγμα πήρε διαστάσεις…