Χήρα γιατρού και προσφάτως σεξολόγος, η μητέρα δύο παιδιών Louise Van Der Velde αποφάσισε να ζήσει τη ζωή της μετά τον θάνατο του άντρα της, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τον κόσμο τον Μάρτιο του 2004.

Και μας λέει πως ζει την κάθε της μέρα σαν να είναι η τελευταία, τη σεξουαλική της μέρα βέβαια, μεταπηδώντας από κρεβάτι σε κρεβάτι παντρεμένων αντρών. Λέει ακόμη πως είχε σχέσεις με 80 παντρεμένους άντρες. Τους οποίους γνωρίζει σε μια «ύποπτη» εφαρμογή ραντεβού αποκλειστικά για παντρεμένους (Illicit Encounters), προστατεύει όμως ταυτοχρόνως τα δύο της παιδιά από τους πολλαπλούς παρτενέρ της.

Η 43χρονη βγάζει πλέον τα προς το ζην ως θεραπεύτρια του σεξ και μας ενημερώνει πως οι περισσότερες σύζυγοι των συντρόφων της γνωρίζουν τις απιστίες τους, κάνουν ωστόσο τα στραβά μάτια για να μη χαλάσουν τους γάμους τους. «Όλο αυτό το “μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος” είναι ανοησίες, καθώς προϋποθέτει πως η μονογαμία δουλεύει για όλους. Ούτε ρεαλιστικό είναι αυτό ούτε ευθυγραμμίζεται με την ανθρώπινη φύση. Και για να επιστρέψει ο έρωτας και το πάθος σε έναν γάμο, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι», υπαινίσσεται με νόημα.

jfsdjsgf

«Γι’ αυτό και ζω τη σεξουαλική μου ζωή στο μέγιστο και εκπαιδεύω τους ανθρώπους για το μέλλον του έρωτα, αυτό είναι το έργο της ζωής μου», λέει συμβουλεύοντάς μας «να κρίνουμε λιγότερο και να κάνουμε απλώς περισσότερο και καλύτερο σεξ».

Η Βρετανή αποκαλύπτει μάλιστα πως ξεκίνησε το χόμπι της στα τελευταία χρόνια του γάμου της με τον εκλιπόντα πια σύζυγό της: «ο θάνατός του με έκανε να καταλάβω ότι πρέπει να αρπάζεις τη μέρα από τα μαλλιά και να τη ζεις όσο καλύτερα μπορείς».

Γιατί «να κάνεις συμβατικό σεξ με τον ίδιο βαρετό παρτενέρ για τα επόμενα 50 χρόνια;», αναρωτιέται, δείχνοντας όπως λέει τον δρόμο για την πραγματική γυναικεία χειραφέτηση…