Ένα τουλάχιστον περίεργο στιγμιότυπο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε ένα βενζινάδικο στη Νότια Αφρική και οι εικόνες κάνουν τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου.

Ένας άντρας φέρεται να προσπάθησε να βγάλει μια φωτογραφία με το κινητό κάτω από τη φούστα μιας γυναίκας. Μάλιστα, φαίνεται να σκύβει και να περνά το κινητό του κάτω από τα πόδια της γυναίκας, που στέκεται ακριβώς μπροστά του.

Αισθανόμενη ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, η γυναίκα γυρνά και τον πιάνει την ώρα που είναι σκυμμένος. Εκείνος πάλι προσποιείται ότι ασχολείται με κάτι άλλο στο πάτωμα.

Σύμφωνα με το Zululand Observer, η γυναίκα, που σκοπεύει να κάνει μήνυση, πήγε σε αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό, όμως οι αστυνομικοί δεν της έδωσαν σημασία.

Το βίντεο έχει προκαλέσει πολλά σχόλια στα social media. «Ο άντρας αυτός δένει τα αόρατα κορδόνια του», έγραψε ένας σχολιαστής, ενώ άλλοι διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός ότι έχει καλυφθεί το πρόσωπό του. «Βρείτε ποιος είναι, ασκείστε κατηγορίες. Του αξίζει η τιμωρία», ανέφεραν.

Η αστυνομία σημείωσε πως έχει γνώση του περιστατικού και το ερευνά, ενώ έρευνα διεξάγεται και για το γεγονός ότι η καταγγελία της γυναίκας δεν αντιμετωπίστηκε με σοβαρότητα.