Για 18 ολόκληρους μήνες κράτησε το φρικτό βασανιστήριο δύο γυναικών, οι οποίες ήταν αιχμάλωτες δύο νεαρών, 25 και 19 ετών αντίστοιχα, στη Μεγάλη Βρετανία. Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι ότι οι δράστες του εγκλήματος ήταν τα παιδιά της 53χρονης Νασάρα Χουσεΐν και αδέρφια της 30χρονης Ρουχί Χουσεΐν.

Τα δύο αγόρια είχαν κλεισμένες μέσα στο σπίτι τις άτυχες γυναίκες ως σκλάβες, δίνοντάς τους μόνο έναν κουβά με νερό στον οποίο έπρεπε να πλένονται αλλά και μία λίρα ως… μηνιάτικο για να αγοράζουν είδη υγιεινής.

Τα βασανιστήρια που υπέστησαν οι δύο γυναίκες από το ίδιο τους το «αίμα» ήταν καθημερινά και φρικτά. Οι Φαιζάλ Χουσεΐν και Αρμπαάζ Χουσεΐν, κατά τη διάρκεια αυτών των 18 μηνών, χτυπούσαν για αρκετές ώρες τις συγγενείς τους με ζώνες αλλά και με ξύλινα αντικείμενα. Οι περιγραφές που ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπου τα δύο αδέρφια καταδικάστηκαν σε 32 και 18 μήνες φυλάκισης αντίστοιχα, σοκάρουν.

«Η Ρουχί καθάριζε το σπίτι στο Μπράντφορντ παρόλο που ήταν άρρωστη. Τη φώναξαν να καθαρίσει το σαλόνι όπου και τη χτύπησαν βάναυσα στο κεφάλι και στο πρόσωπο», ανέφερε ο δημόσιος κατήγορος. Και συνέχισε: «Ο Αχμέντ τότε τύλιξε στο χέρι του μία ζώνη με τέτοιο τρόπο ώστε η σιδερένια αγκράφα να βρίσκεται στο εξωτερικό του. Τη χτυπούσαν χωρίς έλεος μέχρι που λιποθύμησε. Ο άλλος αδερφός τη χτυπούσε με ένα ξύλινο αντικείμενο τόσο πολύ που εν τέλει έσπασε».

Ο εφιάλτης των δύο γυναικών τελείωσε όταν η Ρουχί πετάχτηκε από τον έναν αδερφό της έξω από το σπίτι σε τραγική κατάσταση και ένας γείτονας ενδιαφέρθηκε και ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.