Τη γη κάτω από τα πόδια του έχασε ένας άνδρας, όταν ανακάλυψε ότι το παιδί που μεγάλωνε για 11 χρόνια, στην πραγματικότητα δεν ήταν ο γιος του, αλλά καρπός απιστίας που διέπραξε η σύντροφος του.

Ο άνδρας που είναι 30 ετών έγραψε ανώνυμα στο Reddit και σύμφωνα με την Mirror σημείωσε ότι η γυναίκα τον ξεγέλασε, για να αναλάβει την ανατροφή του παιδιού, επειδή ο βιολογικός πατέρας δεν ήταν σε θέση.

«Όταν ήμουν 18 η κοπέλα μου έμεινε έγκυος. Παραδέχτηκε ότι με απάτησε και είπα δεν πειράζει. Κάναμε τεστ πατρότητας μετά τη γέννηση του παιδιού και αποδείχτηκε δικό μου. Όμως είχε παραποιήσει τα στοιχεία, γιατί χρησιμοποίησε το DNA του άλλου άνδρα και το παρουσίασε ως δικό μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Για 11 χρόνια λοιπόν, μεγάλωνε το παιδί ως δικό του και πλήρωνε κανονικά τα πάντα. Όμως όσο το παιδί μεγάλωνε, τόσο έμοιαζε στον άλλον άνδρα, τον οποίο γνώριζε ο 30χρονος. «Έβλεπα τον μικρό και θυμόμουν αυτόν», σημείωσε στην ανάρτηση και έτσι έκανε νέο τεστ πατρότητας, ανακαλύπτοντας τελικά την επώδυνη αλήθεια.

Άντρας στενοχωρημένος κάθεται στον καναπέ

«Η κοπέλα μου με ξεγέλασε για τα λεφτά», έγραψε και ανέφερε ότι ψάχνει τρόπο για να πάρει πίσω τα 11 χρόνια που έχασε. Ωστόσο, όλοι οι δικηγόροι απορρίπτουν την υπόθεση του, παρότι ο ίδιος δεν είναι ο πατέρας του παιδιού. «Έκλεψε τόσα χρόνια από τη ζωή μου και δημιούργησε ένα τεράστιο πρόβλημα. Δεν θέλω λεφτά, αλλά δικαίωση», έγραψε και ζήτησε βοήθεια από τους χρήστες.

Αρκετοί πρότειναν να επικοινωνήσει με άλλα δικηγορικά γραφεία, γιατί κάποιος θα τον αναλάβει, αλλά προειδοποίησαν πως είναι δύσκολο να ξεκόψει νομικά από την οικογένεια, που είχε για 11 χρόνια.

Εντούτοις, άλλοι αναρωτήθηκαν αν όλο αυτό γίνεται για να εκδικηθεί την γυναίκα ή και το παιδί, αναφέροντας πως «για 11 χρόνια τον μεγάλωσες ως δικό σου και τον λες γιο σου. Τελείωσαν τα συναισθήματα ξαφνικά; Αν δεν θες τη σύντροφό σου,αλλά τον γιο σου, ζήτα την επιμέλεια του παιδιού και μπορεί να την κερδίσεις».