Σύμφωνα με το HBO, το «Euphoria» είναι ένα εντυπωσιακό δράμα που ακολουθεί τις ζωές μιας ομάδας σύγχρονων εφήβων, με πρωταγωνίστρια την Ζεντάγια, στον κεντρικό χαρακτήρα, Rue. Από την καταπολέμηση του εθισμού μέχρι τις σχέσεις, το «Euphoria» καλύπτει όλα τα σχετικά θέματα που αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν οι σημερινοί έφηβοι.

Όμως, αν και η πλοκή της σειράς είναι πέρα ​​για πέρα ​​δελεαστική και σαγηνευτική, το επιτυχημένο σόου είναι, επίσης, γνωστό για την αιθέρια αισθητική που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Πώς μπορείτε, λοιπόν, να διακοσμήσετε το σπίτι σας και να αποκτήσετε αυτήν την αισθητική και στον δικό σας χώρο; Παρακάτω θα βρείτε πέντε συμβουλές διακόσμησης για να το πετύχετε στο έπακρο.

Προσθέστε λαμπερά φώτα παντού

Τα φωτάκια είναι το μόνο χαρακτηριστικό που έχουν σχεδόν όλα τα υπνοδωμάτια στο «Euphoria». Δεδομένου ότι μεγάλο μέρος του κινηματογράφου έχει τις ρίζες του σε μια αιθέρια αισθητική, τα συγκεκριμένα φώτα είναι ένας από τους ευκολότερους και πιο προσιτούς τρόπους για να πετύχετε αυτό το στυλ. Σύμφωνα με το The Spruce, μάλιστα, ενισχύουν την ατμόσφαιρα ενός χώρου προσθέτοντας μια απαλή λάμψη. Είτε θέλετε να φωτίσετε το κεφαλάρι σας είτε να προσθέσετε λίγη λάμψη γύρω από το πλαίσιο της πόρτας σας, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να τα χρησιμοποιήσετε στο χώρο σας.

Επενδύστε σε πολυτελή, μεταξωτά κλινοσκεπάσματα

Κρεβάτι με μεταξωτά σεντόνια

Ένας από τους βασικούς χαρακτήρες του «Euphoria», η Maddy Perez, έχει ένα κοριτσίτσικο υπνοδωμάτιο με κρεβάτι με ουρανό και απαλά, μεταξωτά σεντόνια. Αν και μερικοί άνθρωποι προτιμούν το βαμβάκι ή το λινό όταν πρόκειται για κλινοσκεπάσματα, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να προτιμήσετε το μετάξι. Σύμφωνα με το housedigest.com, το μετάξι είναι ένα πολύ αναπνεύσιμο υλικό που σας κρατά δροσερές τη νύχτα και μπορεί, ακόμη, και να βοηθήσει στη μείωση των αλλεργιών. Εάν υποφέρετε από πόνο στις αρθρώσεις, τα μεταξωτά σεντόνια μπορεί, επίσης, να βοηθήσουν στη μείωση των συμπτωμάτων χάρη στο γεγονός ότι τυλίγονται γύρω από το σώμα σας και εξαλείφουν την πίεση.

Προσθέστε λίγο glam με έναν κρυστάλλινο πολυέλαιο

Τραπεζαρία

Δεν υπάρχει ίσως τίποτα πιο λαμπερό από έναν αστραφτερό πολυέλαιο. Εκτός από το ότι αναδεικνύουν την αριστοκρατία ενός χώρου, οι πολυέλαιοι έχουν μια απαράμιλλη γοητεία που τους επέτρεψε να αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου. Σύμφωνα με το EME Lighting, οι κρυστάλλινοι πολυέλαιοι προσθέτουν όμορφες λεπτομέρειες στην οροφή σας, αλλά βοηθούν, επίσης, να ανοίξει το σύνολο ενός χώρου και να προσθέσει κάποιο βάθος.

Κρεμάστε Polaroids και άλλες φωτογραφίες στους τοίχους σας

Φωτάκια και φωτογραφίες στον τοίχο

Εκτός του ότι αποτελούν αναμνηστικά, οι φωτογραφίες Polaroids προσθέτουν μια προσωπική πινελιά όταν διακοσμούν τους τοίχους σας. Ακόμα κι αν δεν σας αρέσει να βγάζετε φωτογραφίες του εαυτού σας, τα Polaroids έχουν μια vintage αισθητική που τα κάνει πιο cool και πιο εντυπωσιακά από τις συνηθισμένες φωτογραφίες. Ωστόσο, ακόμη και η πραγματική σας φωτογραφική μηχανή Polaroid μπορεί να λειτουργήσει ως ένα χαριτωμένο αξεσουάρ στο δωμάτιό σας.

Καλύψτε τους τοίχους σας με arty και περίπλοκες ταπετσαρίες

Σαλόνι με ταπετσαρία

Οι ταπετσαρίες προσθέτουν μια μποέμ πινελιά σε κάθε χώρο. Είτε θέλετε μια ταπετσαρία με ζωηρά χρώματα είτε μια ταπετσαρία που έχει μια σκηνή από τη φύση, η κάλυψη των τοίχων σας με αυτές είναι άκρως νεανική και χαλαρή, καθιστώντας την ιδανική για όσους αναζητούν έναν εύκολο και προσιτό τρόπο να προσθέσουν λίγη αίσθηση στο χώρο τους. Αν και είναι πιο παραδοσιακό να τοποθετείτε ταπετσαρίες στον τοίχο, μπορείτε, επίσης, να δημιουργήσετε ένα όμορφο αποτέλεσμα στολίζοντας την οροφή του δωματίου σας με αυτές.