Όταν θα έχετε πια βρει το νυφικό φόρεμα των ονείρων σας και καταλήξετε και με τα υπόλοιπα διαδικαστικά της μεγάλης μέρας, δεν έχετε παρά να επικεντρωθείτε στο μακιγιάζ, το οποίο θα αναδείξει το στυλ σας με βάση τις πιο hot red carpet αναφορές.

– Φροντίστε ώστε το μακιγιάζ να ταιριάζει τόσο στην ώρα όσο και στην τοποθεσία του μυστηρίου. Για παράδειγμα, αν ο γάμος σας πρόκειται να πραγματοποιηθεί την άνοιξη σε νησί και μάλιστα σε πρωινή ώρα, δε θα ταίριαζε σε καμία περίπτωση το έντονο και βαρύ μακιγιάζ.

– Αν σχεδιάζετε ο γάμος σας γίνει καλοκαίρι και είστε ήδη μαυρισμένη από τον ήλιο, προτιμήστε ένα φυσικό νυφικό μακιγιάζ, που θα φωτίσει ακόμα περισσότερο την επιδερμίδα σας.

– Αν η τελετή γίνει σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, τότε το μακιγιάζ σας πρέπει να προσαρμοστεί. Για παράδειγμα, το τεχνητό φως χρήζει ιδιαίτερης αντιμετώπισης και οφείλετε να το προσέξετε με έξτρα δόσεις από φον ντε τεν και στη σωστή χρήση ενός στυλού λάμψης στο φυσικό τόνο της επιδερμίδας σας.

– Αν το νυφικό σας έχει μεγάλο μπούστο, μην παραλείψετε να μακιγιάρετε και την εν λόγω περιοχή, ώστε να μην υπάρξει διχρωμία με το πρόσωπό σας.

– Αν επιλέξετε νυφική δημιουργία με δαντέλα συνδυάστε την με μια retro glam πινελιά από ένα eyeliner σε ζεστή καφέ απόχρωση κατά μήκος του πάνω βλεφάρου ενώ αν αγαπάτε τις σατέν και μεταξένιες δημιουργίες προτιμήστε τις ροζ αποχρώσεις.

Πηγή: myself.gr