Κάθε πότε πρέπει να αλλάζουμε ξυραφάκι

Βασικοί κανόνες υγιεινής


ΓΥΝΑΙΚΑ
12:00
13/10/2019
Κάθε πότε πρέπει να αλλάζουμε ξυραφάκι
2
loading

Το ξυραφάκι που ξυριζόμαστε αποτελεί ένα από τα βασικά εργαλεία περιποίησης που βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα σπίτια αλλά οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πότε πρέπει να το αντικαθιστούν.

Είναι πολύ σημαντικό να αντικαθίσταται στο σωστό χρόνο όχι μόνο για λόγους υγιεινής, αλλά και για λόγους ασφαλείας.Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να κοιτάτε και να σας βοηθούν να καταλάβετε πότε πρέπει να το αλλάξετε. Εάν είναι αμβλύ, σκουριασμένο ή έχει μαυρίλα ανάμεσα στις λεπίδες, έχει έρθει η ώρα να το πετάξετε.

Εάν δεν παρατηρείτε τίποτα από αυτά, τότε οι ειδικοί συνιστούν να πετάτε το ξυραφάκι σας μετά από δέκα ξυρίσματα. Μην ξεχνάτε να το αποθηκεύετε σε κάποιο στεγνό μέρος, όπως είναι το ντουλαπάκι του μπάνιου, έτσι ώστε οι λεπίδες να μη σκουριάζουν.Επίσης, αν θέλετε να βεβαιωθείτε πως το ξυραφάκι σας σου θα αντέξει ως τα δέκα ξυρίσματα, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιείτε αφρό ξυρίσματος (όχι αφρόλουτρο, σαπούνι κλπ) και να ξεπλένετε τις λεπίδες πολύ καλά πριν το αφήσετε να στεγνώσει.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Καλή μου

    Δέκανα τι δ3κα; τρίχες;

  2. avatar φωφω

    Πρωτεύον η άριστη κατάσταση για υγιεινή. Αν παρελπιδα τον κύριο λόγο τον έχει η αποτριχωτικη κρέμα,το ξυραφάκι για ώρα ανάγκης αφαιρεί τα μπιλακια του νήματος από τα πλεκτά .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει