Εσείς πως ντύνεστε στον ύπνο σας; Θέλετε κάτι super άνετο, φαρδύ, μακρύ και αν είναι χειμώνας χνουδωτό και ζεστό; Μήπως είστε από τις γυναίκες που τους αρκεί ένα νυχτικό όλες τις εποχές ή μένουν με τα εσώρουχα τους; Κάναμε μία βουτιά στα υπέροχα νυχτικά, γυναικείες πιτζάμες και γυναικεία εσώρουχα Themooncat και διαλέξαμε μερικά «συνολάκια ύπνου» που θα σας ενθουσιάσουν όποιο κι αν είναι το στυλ σας.

Για εσάς που θέλετε ένα νυχτικό γλυκό και girly

9g0h1yw9 Τα νυχτικά από την ελληνική εταιρεία Vamp είναι πολύ απαλά και 100% βαμβακερά. Συγκεκριμένα είναι κατασκευασμένα από κυτταρίνη οξιάς που απορροφούν την υγρασία του δέρματος, χωρίς να το ερεθίζουν. Το μόκα modal από λεπτό ύφασμα, έχει φαρδιά γραμμή και είναι τόσο άνετο όσο το χρειάζεστε τις ώρες της ξεκούρασής σας. Σε τιμή προσφοράς, online.

Για μία χειμωνιάτικη σικάτη εμφάνιση

reqyurms Το χρώμα του κρασιού porto απέδωσε η ιταλική μάρκα Andra Homewear στην γυναικεία πιτζάμα από λεπτή βισκόζ και δαντέλα. Σικάτη και άνετη, θα πρωταγωνιστήσει τις ώρες που ξεκουράζεστε στον χώρο σας. Σε όλα τα μεγέθη.

Σας καλύπτει το φανελάκι με το σλιπάκι σας;

tjuoomxx Πολλές γυναίκες αγαπούν να κοιμούνται με το φανελάκι. Τα φανελάκια με χοντρή τιράντα είναι τα πιο περιζήτητα. Αν διαλέξετε και εσείς να κοιμηθείτε με το φανελάκι σας φροντίστε το δέρμα σας, ώστε να αναπνέει κατά τη διάρκεια του ύπνου σας. Η Jadea με το οικολογικό και δροσερό ύφασμα Green Cotton προστατεύει την επιδερμίδα σας με το παραπάνω! Σε 4 χρώματα μόνο με 12,90 ευρώ.

Μαύρο babydoll για ιδιαίτερες περιστάσεις

l8t9kmuj Η πιο sexy εμφάνιση που θα εντυπωσιάσει το άλλο σας μισό! Το νεγκλιζέ της ιταλικής μάρκας Leilieve από τη νέα συλλογή είναι ραμμένο με φινετσάτη δαντέλα, μπούστο από σατέν και δαντέλα και σκίσιμο στα πλαϊνά. Ξεκινήστε τις αγορές σας, με ένα κλικ από τα αγαπημένα σας brands στο Themooncat.com! Γυναικείες πιτζάμες με girly σχέδια, νυχτικά κοντά και μακριά και γυναικεία εσώρουχα για τέλεια υποστήριξη. Μην τα χάσετε με τίποτα, σε 24 ώρες στην πόρτα σας!