Λιώνετε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Ενώ το βούτυρο λιώνει, σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε τη ζάχαρη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το αλάτι. Προσθέστε τις πατάτες στο βούτυρο, ρίχνουμε από πάνω το μείγμα ζάχαρης και ανακατεύουμε.

Σκεπάζουμε το τηγάνι, μειώνουμε τη θερμοκρασία στο χαμηλό και αφήνουμε να μαγειρευτούν οι πατάτες μέχρι να μαλακώσουν, για 1 ώρα περίπου (ανάλογα με το πάχος της πατάτας).

Υλικά

1/2 φλ βούτυρο
6-7 γλυκοπατάτες σε φέτες
2 φλ ζάχαρη
1 κγ κανέλα
1 κγ μοσχοκάρυδο τριμμένο
1/4 κγ αλάτι

Πηγή:greekmasa.gr