Το Survivor All Star επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες διαλέγοντας τους καλύτερους παίκτες των προηγούμενων ετών. Οι ομάδες Μαχητών και Διασήμων ορίστηκαν από τον Γιώργο Λιανό και ο πρώτος στίβος μάχης ξεσήκωσε τους φανατικούς που δεν σταμάτησαν τα σχόλια στο Twitter.

Οι Διάσημοι είναι οι: Σπύρος Μαρτίκας, Κατερίνα Δαλάκα, Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης, Στέλιος Χανταμπάκης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος, Στάθης Σχίζας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη.

Οι Μαχητές είναι οι: Περικλής Κονδυλάτος, Τάκης Καραγκούνιας, Βρισηίδα Ανδριώτου, Μελίνα Μεταξά, Ηλίας Μπόγδανος, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ηλίας Γκότσης, Εύη Σαλταφερίδου, Στέλλα Ανδρεάδου.

Οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης απέκτησαν ήδη τους αγαπημένους τους παίκτες και αυτούς που δεν θέλουν να βλέπουν μπροστά τους, ενώ αναπόλησαν και άλλους που δεν επιλέχθηκαν για το All Star και δεν πήγαν στον Άγιο Δομίνικο. Οι επιδόσεις τους στον στίβο μάχης σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως, όπως και η εμφάνισή τους με επίσημο ένδυμα. Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Περικλής Κονδυλάτος.