Νέο επεισόδιο του «Total Blackout» χθες Πέμπτη (14/4) κι οι παίκτες συμμετείχαν σε ανατρεπτικές δοκιμασίες. Ο Αναστάσιος Ράμμος υποδέχθηκε την Νάνσυ Παραδεισανού με τον Μάνο Μαγιάτη, τον Αλέξη Παππά με την Χριστίνα Σάλτη, τον Σπύρο Μπιμπίλα με τον Αλέξανδρο Πετρίδη και τον Ιάσονα Μανδηλά με την Σάγια για να παίξουν στο απόλυτο σκοτάδι. Στόχος των παικτών ήταν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να ζήσουν μοναδικές προκλήσεις.

Πολλά υπέμειναν οι celebrities για να πάρουν τη νίκη αλλά το χειρότερο όλων ήταν οι κατσαρίδες… και μια νύφη ζόμπι που λίγο πολύ τους έκοψε 10 χρόνια από τις ζωές τους.

Όμως, από όλους αυτός που έδειξε να πτοείται λιγότερο ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος με τόλμη έβαζε τα χέρια του μέσα στις γυάλες αψηφώντας τον φόβο και δεν σταμάτησε στιγμή να δίνει κουράγιο στον Αλέξανδρο Πετρίδη.

Η ώρα, λοιπόν, για να «νιώσει» ο Αλέξανδρος Πετρίδης τον απόλυτο τρόμο έφτασε και ξαφνικά άρχισε να αισθάνεται πως το χέρι του αρχίζει να πέφτει κάτι σιχαμερό. Ο παρουσιαστής δεν άντεξε και μόνο στην ιδέα και ξεκίνησε να ουρλιάζει: «Περίμενε είναι κάτι ζεστά γα…ο. Δεν το πιστεύω είναι πάρα πολλά. Μαμούνια; Σκουλήκια; Κατσαρίδες; Είναι στο δάχτυλο γ…ο. Βγάλτες τες από πάνω μου» ούρλιαζε.

Τελικά ο Αλέξανδρος κατάφερε και βρήκε τι κυκλοφορούσε επάνω στο χέρι του.

Σε αυτό το επεισόδιο πρωταγωνίστησε και η Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία δεν σταμάτησε να τσιρίζει και με το δίκιο της.

Και «πτώμα» αντίκρισε και κουνουπίδι δοκίμασε, ενώ ήρθε αντιμέτωπη και με ένα βρωμερό παπούτσι.

Και προκάλεσαν όλοι τους αρκετό γέλιο αφού οι φωνές και η απόγνωσή τους στο απόλυτο σκότος ήταν ακριβώς αυτό που χρειάζονταν οι χρήστες του Twitter για να γελάσουν μέχρι δακρύων.

Σπύρος Μπιμπίλας και Αλέξανδρος Πετρίδης δεν πτοήθηκαν και… νίκησαν!