O Αναστάσιος Ράμμος υποδέχθηκε στο Total Blackout την Νάνσυ Παραδεισανού με τον Μάνο Μαγιάτη, τον Αλέξη Παππά με την Χριστίνα Σάλτη, τον Σπύρο Μπιμπίλα με τον Αλέξανδρο Πετρίδη και τον Ιάσονα Μανδηλά με την Σάγια για να παίξουν στο απόλυτο σκοτάδι.

Όλοι τους ήρθαν αντιμέτωποι με το σκοτάδι για να διεκδικήσουν το έπαθλο των 3.000€, το οποίο θα δοθεί στο ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών).

Πριν ξεκινήσουν όμως οι δοκιμασίες οι παίκτες είπαν δυο λόγια για τους εαυτούς. «Ήρθα γιατί φοβάμαι το σκοτάδι γενικότερα, παθαίνω κάτι. Αλλά όπου βρει εμπόδιο ο Σπύρος χτυπάει το δικό μου τηλέφωνο ήρθα για βοήθεια» είπε ο Αλέξανδρος Πετρίδης και έδωσε πάσα στον Σπύρο Μπιμπίλα να μιλήσει.

«Έχω 27 παπαγάλους. Κάθε ένας κάνει διαφορετική φωνή όπως και εγώ» είπε ο ηθοποιός και άρχισε να κάνει τη φωνή ενός παπαγάλου σκορπώντας γέλιο.

Οι δοκιμασίες ξεκίνησαν και το ζευγάρι που φάνηκε να ξεχωρίζει με τις αντιδράσεις του ήταν ο Αλέξανδρος Πετρίδης με τον Σπύρο Μπιμπίλα. Μάλιστα, όταν ήρθαν αντιμέτωποι με τις… κατσαρίδες, ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν απόλυτα ψύχραιμος ενώ ο Αλέξανδρος Πετρίδης τρόμαξε. Στο τέλος της δοκιμασίας ο Αλέξανδρος Πετρίδης σχολίασε πως: «Ο Πετρίδης όταν γελάει στο σκοτάδι είναι μέρα και οι κατσαρίδες κοιμόνται και εξαφανίζονται». Τότε ήρθε η επική ατάκα από τον Σπύρο Μπιμπίλα. «Ναι, γιατί βλέπουν τα άσπρα δόντια σου και τρομάζουν!».