Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 44: QT Sydney, Σίδνεϊ,Αυστραλία

Συνδυάζοντας άψογα το σύγχρονο σχεδιασμό με στοιχεία του παρελθόντος, οι 200 σουίτες που συνθέτουν το ξενοδοχείο QT Sydney φιλοξενούνται στο ιστορικό κτήριο, που στέγαζε το Κρατικό Θέατρο της πόλης.

Αυτό το boutique ξενοδοχείο διατηρεί πολλά τα διακριτικά χαρακτηριστικά του παλιού κτηρίου, όπως το μείγμα της γοτθικής, Art Deco και ιταλικής αρχιτεκτονικής, που αποτελούν το εκθαμβωτικό εξωτερικό του κτιρίου.

Με ένα σύγχρονο και εκκεντρικό σχεδιασμό, όλα τα δωμάτια διαθέτουν σύγχρονες ανέσεις, όπως πολυτελή κλινοσκεπάσματα, internet υψηλής ταχύτητας και μια χαλαρωτική υπερμεγέθη μπανιέρα.

Σε αυτό το εξελιγμένο τεχνολογικά ξενοδοχείο, ο ανελκυστήρας “επιλέγει” τη μουσική που θα παίζει, ανάλογα με το πόσα άτομα μεταφέρει, με τη βοήθεια προσαρμοσμένων αισθητήρων τελευταίας τεχνολογίας.

Ψηφιακή τέχνη, που κυμαίνεται από τις εγκαταστάσεις φωτισμού έως την παρακολούθηση HD βίντεο, ολοκληρώνουν την hi-tech αισθητική του QT.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!