Όσοι έχουν επισκεφτεί τη Μύκονο ξέρουν το Jackie O’ στη Χώρα, το -gay- bar που ήρθε κι άλλαξε τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης, χαρίζοντας απλόχερα κέφι και αυθορμητισμό.

Με δεδομένα τα δύο τελευταία στοιχεία, οι Μιχάλης Σιγκούνας και Carsten Stehr δημιούργησαν ένα beach bar-restaurant στην παραλία Super Paradise που αναμένεται να είναι το κορυφαίο new entry του 2013!

To νέο Jackie O’ beach club – restaurant έχει εναρμονιστεί πλήρως με το περιβάλλον, θυμίζοντας προέκταση του, εντυπωσιάζει με τις πάλλευκες καμπύλες και την πέτρα, ενώ οι πισίνες του (μια μεγάλη με θέα σε όλη την παραλία και το βραχώδες τοπίο και μια μικρότερη-prive) σίγουρα θα αποτελέσουν πηγή δροσιάς και διασκέδασης για το καλοκαίρι.

Ο χώρος του εστιατορίου είναι ήρεμος και δροσερός, η κουζίνα βασίζεται σε αγνά ελληνικά προϊόντα και φέρει την υπογραφή του ταλαντούχου Chef Αθηναγόρα Κωστάκου (τον συναντάμε και στο εστιατόριο «Bill & Coo» της Μυκόνου) που έχει ξεχωρίσει για τις ικανότητές και τη δημιουργικότητά του. Sommelier είναι ο Χρήστος Ψωμάς, που τον γνωρίσαμε στη Σπονδή και τη Hytra, ενώ τα cocktails του -δια χειρός Σπύρου Μαρκαδάκη- αναμένεται να γίνουν η νέα εμμονή του νησιού!

Κάθε μέρα στις 16.00 τα drag shows του αναγγέλλουν την έναρξη του party time, με την λαμπερή και ταλαντούχα Ζιζέλ και τον μοναδικό Lenn (η πρώτη drag queen της Μυκόνου) να ανεβάζουν το κέφι στα ύψη.

Στο χώρο θα βρείτε και τη boutique Sotris, ενώ στην παραλία και την πισίνα θα διατίθενται ξαπλώστρες με πετσέτα, ομπρέλα και οικολογικό λάδι σώματος , στην τιμή των 15 ευρώ.

…και για όποιον δεν κατάλαβε, αν βρεθείτε στο νησί των Ανέμων, μια επίσκεψη εδώ -απλά- επιβάλλεται.

Στο Super Paradise, τηλ +30 22890 77298. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ.