Η Ιαπωνία είναι συνήθως πολλά πράγματα και μια χώρα που έχει κάτι για όλους.

Ακόμα και μύηση στην πατροπαράδοτη τέχνη των νίντζα (shinobi)!

Μια τέχνη που μας πάει πίσω, στα 700 χρόνια της μεσαιωνικής Ιαπωνίας, όταν οι νίντζα ήταν κατάσκοποι και ειδικοί στη σκοτεινή τέχνη των πολιτικών δολοφονιών.

Με ιστορία που μας επιστρέφει ακόμα και στον 12ο αιώνα, αυτοί οι άσοι της εξαπάτησης πιστευόταν πως κάποιες φορές δεν ήταν καν ανθρώπινα όντα.

Το 2020 όλα αυτά έχουν χαθεί, οι νίντζα του σήμερα ξέρουν πάντως πώς να χειρίζονται το σπαθί, αλλά και όλα τα μυστικά της ιδιαίτερης πολεμικής τους τέχνης.

Κι αυτό ακριβώς προσφέρει η Black Tomato στο πακέτο της «Learn the Way of the Ninja», μια luxury εμπειρία έξω από τα καθιερωμένα.

Ο πελάτης θα ζήσει ένα 10ήμερο μυστικιστικό ταξίδι από το Τόκιο ως το Κιότο ανακαλύπτοντας τα αρχαία μυστικά των νίντζα, αλλά και της κουλτούρας του σούμο, εξερευνώντας ταυτοχρόνως όλα τα μαγευτικά τοπία της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Θα φορέσει την αυθεντική στολή των νίντζα και θα εκπαιδευτεί από έναν από τους πλέον φημισμένους δασκάλους της Ιαπωνίας στην τέχνη του Ninjutsu. Και θα έρθει φυσικά σε επαφή με όλη την πνευματική κληρονομιά των νίντζα.

Κι όλα αυτά μέσα σε διαμονή σε πολυτελείς παραδοσιακούς ξενώνες της χώρας, αλλά και υψηλή γαστρονομία.