Το Βερμπιέρ μπορεί να το έχετε ακούσει, το αποκαλούνε συνήθως ως «το πιο ακριβό χωριό του κόσμου», καθώς σπίτια αγοράζει εκεί αποκλειστικά η αφρόκρεμα του διεθνούς κεφαλαίου.

Και όπως είναι φυσικό, ένα σαλέ που δέχεται πελάτες στη Βερμπιέρ θα ακολουθεί την ίδια ακριβώς πεπατημένη της υπερπολυτέλειας και της τρυφής.

Για το No. 14 Verbier ο λόγος, το boutique hotel της κωμόπολης των ελβετικών Άλπεων που δεν είναι για τον κοινό θνητό.

Το ξενοδοχείο έχει μόλις 13 ευρύχωρα δωμάτια, τα οποία έχουν exclusive πρόσβαση στο χαμάμ, τα δύο εξωτερικά τζακούζι, την εσωτερική πισίνα, το σπα και την αίθουσα κινηματογράφου.

Περισσότεροι από 15 άνθρωποι στελεχώνουν το υπερπολυτελές αυτό σαλέ και παραμένουν στη διακριτική ευχέρεια του πελάτη καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Αλλά και 3 διάσημοι μάγειρες, βραβευμένοι με αστέρια Michelin!

Σικ, σύγχρονο κι όμως κλασικά μεγαλοπρεπές, όλα εδώ έχουν βαριές υπογραφές. Από τα έπιπλα που φτιάχνονται στο χέρι στο Λονδίνο μέχρι και τα στρώματα, τα σεντόνια, ακόμα και τα αναλώσιμα του μπάνιου.

Είναι εξάλλου το μεγάλο καμάρι του David Pearson, του ανθρώπου που έφερε την ξενοδοχειακή πολυτέλεια στο Βερμπιέρ πριν από 25 χρόνια και στο No. 14 ξεδίπλωσε όλο του το όραμα για τις αποδράσεις του jet set στις ελβετικές Άλπεις…