Ο καλύτερους προορισμός του κόσμου για κρουαζιέρα η Ελλάδα

Νέα διεθνή βράβευση για τον τουρισμό της χώρας


ΤΑΞΙΔΙΝΕΑ
19:40
13/03/2019
Ο καλύτερους προορισμός του κόσμου για κρουαζιέρα η Ελλάδα
3
loading

Μια νέα διεθνή αναγνώριση απέσπασαν η Ελλάδα και ο τουρισμός της, στο Λονδίνο. Μετά τη βράβευση της χώρας στην ΙΤΒ του Βερολίνου ως κορυφαίου προορισμού αναψυχής, καθώς και της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, ως καλύτερης υπουργού Τουρισμού παγκοσμίως, η Ελλάδα αναδείχθηκε, στον καταξιωμένο διεθνή θεσμό για τον θαλάσσιο τουρισμό Wave Awards ως ο «καλύτερος προορισμός κρουαζιέρας παγκοσμίως» - «Best Destination (Port or Country)».

Τα Wave Awards απονέμονται κάθε χρόνο σε ειδική τελετή στο Λονδίνο, κατόπιν ψηφοφορίας επαγγελματιών και εξειδικευμένων συντακτών στον θαλάσσιο τουρισμό. Η χώρα μας ήταν υποψήφια για πρώτη φορά στην κατηγορία «Best Destination (Port or Country)» και απέσπασε το 1o βραβείο. Επίσης, διακρίθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά και στα βραβεία κοινού, ως 2ος πιο αγαπημένος προορισμός κρουαζιέρας παγκοσμίως- «Favourite Cruise Destination».

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό πρακτορείο Ειδήσεων, τα βραβεία παρέλαβε η προϊσταμένη Γραφείου ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας και Ιρλανδίας, Έμυ Αναγνωστοπούλου. Στο τέλος της εκδήλωσης, οι νικητές των βραβείων και οι συμμετέχοντες, φωτογραφήθηκαν με φόντο τη Σαντορίνη στο επίσημο photo booth των Wave Awards, για να τιμήσουν τις νέες διακρίσεις της Ελλάδας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΝ ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΑΡΙΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΝΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ,ΤΕΛΟΣ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ !!

  2. avatar Mica76

    Μπράβο!

  3. avatar dikaiosαριστειδης

    αν ειχαμαι και λιμανια της προκοπης

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει