Μοναδικές προσφορές σε smartphones, tablets, laptops, smart TV και ΟΤΕ TV και έως 24 άτοκες δόσεις περιμένουν και φέτος το Πάσχα τους επισκέπτες του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

– Αγαπημένα smartphones και tablets γίνονται ακόμα πιο ελκυστικά, καθώς η αγορά τους συνοδεύεται από δωροεπιταγή ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίας έως 100 ευρώ.

– Φέτος το Πάσχα ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρει μια σειρά από συνδυαστικές προσφορές με στόχο την κάλυψη των διαφορετικών αναγκών των καταναλωτών. Συγκεκριμένα, το Samsung Galaxy Tab 3 8.0 3G και το Samsung Galaxy Young, συνολικής αξίας 419,80 ευρώ, διατίθενται φθηνότερα κατά 100 ευρώ στην τιμή των 319,80 ευρώ. Επιπλέον, με κάθε αγορά Νokia Lumia 625, δώρο το Nokia C2-05 αξίας 59,90 ευρώ.

– Με κάθε αγορά laptop, δώρο το πακέτο COSMOTE Internet On The Go με κάρτα αξίας 35 ευρώ, για να έχει κανείς Internet όπου κι αν βρίσκεται.

– Επιπλέον, στο ΓΕΡΜΑΝΟ μπορεί κανείς να δημιουργήσει το δικό του Samsung ή Sony οικοσύστημα αποκτώντας το αγαπημένο του Samsung smartphone ή τablet μαζί με Samsung Smart TV, 200 ευρώ φθηνότερα ή το αγαπημένο του Sony smartphone ή tablet μαζί με Sony Smart TV έως 200 ευρώ φθηνότερα .

– Οι προσφορές όμως δεν σταματούν εδώ. Με κάθε σύνδεση COSMOTE οι επισκέπτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποκτούν δωρεάν ή φθηνότερα το smartphone ή tablet της επιλογής τους, και μαζί δωροεπιταγές ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίας έως 75 ευρώ για τις αγορές τους.

– Με κάθε σύνδεση COSMOTE Internet On The Go AnyWay οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν 100 ευρώ φθηνότερα το αγαπημένο τους laptop μέσα από μια μεγάλη γκάμα.

– Στο ρυθμό του Πάσχα κινείται και ο ΟΤΕ TV. Στο ΓΕΡΜΑΝΟ μπορεί κανείς να αποκτήσει το πλήρες πακέτο του ΟΤΕ ΤV, για να απολαμβάνει πλούσιο περιεχόμενο όλη η οικογένεια, μόνο με 21,90 ευρώ το μήνα και να πάρει δωροεπιταγή ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίας 50 ευρώ.

Ξεφυλλίστε ολόκληρο τον κατάλογο με τις πασχαλινές προσφορές των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ εδώ.