Τα νέα για τους λάτρεις τόσο της σπορ αυτοκίνησης όσο και του καφέ είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστικά.

Οι V12 κινητήρες, έξοχα δείγματα κατασκευαστικής δεξιοτεχνίας, έχουν τροφοδοτήσει κάποια από τα πλέον ζηλευτά supercars του πλανήτη (όπως η Jaguar XJS, για παράδειγμα), γινόμενοι συνώνυμο της εκκωφαντικής ταχύτητας και των σπορ επιδόσεων.

Κι εκεί που όλοι κανονικά λαχταράμε μια V12 μηχανή, είναι σαφώς οικονομικότερο να τη βάλουμε στο χέρι μας ελαφρώς τροποποιημένη, κάνοντας ωστόσο την ίδια ακριβώς δουλειά: να μας ξυπνά το πρωί με καμάρι!

Γνωρίστε λοιπόν την καφετιέρα Espresso Veloce Serie Titanio V12, που με τα 11.000 ευρώ βέβαια που κοστίζει έχει κάτι από τον αέρα… supercar.

Οι ομοιότητες βέβαια δεν σταματούν εδώ, καθώς η εσπρεσιέρα είναι σαφώς εμπνευσμένη από τους κινητήρες της Formula 1 και καμωμένη από τα απολύτως καλύτερα υλικά (ανοξείδωτο ατσάλι, τιτάνιο και κράματα αλουμινίου).

Κάθε καφετιέρα αποτελείται από 90 εξαρτήματα και έχει υποστεί ειδική επεξεργασία για το ιδιαίτερο μπλε φινίρισμα που προσιδιάζει στα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Όσο για τη λειτουργία της, είναι πράγματι τόσο προωθημένη όσο και ένας αληθινός V12!

Το σχήμα της Espresso Veloce παραπέμπει στον εμβληματικό V12 κινητήρα της F1 (αν και στο μισό των διαστάσεών του) και είναι διαθέσιμη ακόμα και σε V8 και V10 φορμά.

Φροντίστε μόνο να έχετε επαρκή χώρο στην κουζίνα να τη φιλοξενήσει και έναν μηχανικό εύκαιρο αν κάτι της συμβεί…