Ο καλλιτέχνης Andrew Golden, δημιούργησε έναν κόσμο, στον οποίο οι διάσημοι χαρακτήρες των ηλεκτρονικών παιχνιδιών έχουν δραπετεύσει από τα στενά όρια της κονσόλας, έχουν φτιάξει λογαριασμό στο Facebook και ανεβάζουν φωτογραφίες από τις βραδινές τους… εξόδους!

Ωστόσο, οι φωτογραφίες των ηρώων δε σταματούν απλά στα στιγμιότυπα. Περιλαμβάνουν επίσης σχόλια από τους φίλους τους στο Facebook και ανοίγουν συζητήσεις. Για παράδειγμα ο Luigi εισβάλλει σε μια φωτογραφία του Mario, ο οποίος του ζητάει τα ρέστα στο τμήμα σχολίων! Ο Zelda και η αγαπημένη του Link μοιράζονται μια φωτογραφία του αρραβώνα τους και λαμβάνουν τα συγχαρητήρια από τους φίλους στο Facebook.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που χαρακτήρες των video games προσπαθούν να εισβάλουν στη πραγματική ζωή. Τα Angry Birds έχουν πετάξει για διαφημιστικό σποτ της T-Mobile, ενώ ο Γάλλος κωμικός, Ρεμί Γκάιλαρντ, κατασκεύασε ένα πραγματικό Mario Kart και τρέλανε όλο το Παρίσι.

Μπορεί να μην βρεθείτε ποτέ σε κάποιο μπαρ στο οποίο θα παίζει bongo η μπάντα του Donkey Kong, ωστόσο με την αχαλίνωτη φαντασία του Golden, φαίνεται ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Απολαύστε τους…